Futbolculara aşı kıyağı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Nisan 7 2021
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, futbolcuların da aşı önceliği listesine alındığını açıkladı. Aşıların ne zaman yapılacağına dair takvim ise henüz bilinmiyor.
TFF Başkanı Nihat Özdemir'den futbolcularla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. FOX TV'de Çalar Saat'e açıklama yapan Nihat Özdemir, futbolcuların aşılama kapsamına alındığını ve Ankara'da yapılan değerlendirme sonucu futbolcuların da aşılama programında yer alacağını açıkladı.
FUTBOLCULAR NE ZAMAN AŞI OLACAK?
Futbolcuların tam olarak ne zaman aşılanacağı hakkında henüz net bir bilgi yer almıyor.
NBA'DE AŞILAMALAR BAŞLADI
ABD'nin basketbol ligi olan NBA'de takımlar sırayla aşı olmaya başlamıştı. NBA'de birçok takım aşı oldu ve olmaya devam ediyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







