"Ben bu takımın lideriyim"

Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylar sırasında sahadan çıkmayan ve tüm futbolcularını tek tek içeriye sokan Pereira, o an neler hissettiğini anlattı.

Adliyeye sevk edildi

F.bahçe’de Trabzon’da yaşanan olaylardan sonra en çok konuşulan isim Vitor Pereira, hissettiklerini Hürriyet’e özel olarak anlattı.

Karşılaşma sonrası sahadan çıkmayan ve tüm futbolcularını tek tek içeriye sokan Pereira bir anda tüm sarı lacivertli taraftarların kahramanı oldu. 

Portekizli teknik adama ulaştık ve o anda neler hissettiğini sorduk. Yaşananlardan dolayı üzgün olan Vitor Pereira, o an neler hissettiğini şöyle anlattı.

O anda sadece futbolcularımı sağ salim içeriye sokmayı düşündüm. Takımımı düşünmek zorundaydım.

Son futbolcum içeriye girmeden, benim içeriye girmem kişiliğime de karakterime de uymazdı. Bunu yapsam kendime olan saygımı yitirirdim...

'BEN BU TAKIMIN LiDERiYiM’

Ben bu takımın lideriyim. Takımda olumlu ya da olumsuz her şey benden sorulur. Nasıl ki işler kötü gittiğinde tüm oklar bana dönüyorsa, saha içinde de sorumluluk bana ait.

Orada o çocukların güvenli bir şekilde içeri girmesinden ben sorumluyum. Ne olursa olsun futbolcularımı sahada yalnız bırakamam.

Takımım sezon sonunda şampiyon olacak. Ben buna yürekten inanıyorum. Oyuncularım Trabzonspor karşılaşmasında sorumluluk içinde hareket etti...

Kaynak: Hürriyet
<< Önceki Haber "Ben bu takımın lideriyim" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER