Futbolcunun fotoğrafı şok etti

Amedsporlu futbolcu Abdullah Çetin'in Instagram hesabından kaleşnikoflu fotoğrafla paylaşılan Lice mesajı büyük tepki çekti. Olay üzerine Çetin'den açıklama geldi. Çetin, fotoğrafın bilgisi ve izni dışında paylaşıldığını savundu. "Taraftarlarla şaka amacıyla oyuncak silahla çekilmiş fotoğraftır" dedi.

Amedspor yöneticilerine statta dayak!

Video: Arşiv

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Amedspor'da forma giyen Abdullah Çetin'in Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenlenen operasyonla ilgili olduğu iddia edilen kaleşnikoflu paylaşım kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

FOTOĞRAF SİLİNDİ
Paylaşılan fotoğrafın altında, “Lice bizim için ses çıkarın demez. Lice uyuyanı uyandırmaya çalışmaz. Çünkü hiçbirine ihtiyacı yok! Lice acılarla güç kazanır ve yenilmez. Kimseye eyvallahı yok" ifadeleri yer alıyordu. Tepkilerin ardından fotoğraf ve mesaj silindi.

"Basına ve Kamuoyuna
Bugün sosyal medyada fotoğrafım ile birlikte bir açıklama yapılmış ve şahsım ve kulubüm haksız bir takım ithamlara maruz kalmıştır. 

"HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIM"

Söz konusu paylaşım bilgim ve rızam olmaksızın paylaşılmış olmakla birlikte şahsımı ve kulübümü hedef haline getirmek için bir takım art niyetli basın kuruluşlarınca manipülasyon edilerek servis edilmiştir. Söz konusu basın kuruluşlarını kınamakla birlikte şahsıma karşı yaptıkları iftiralar ve "dağa çıktı" "pkk propagandası yaptı" gibi aslı astarı olmayan yalan haberler nedeni ile haklarında hukuki yollara da başvuracağım. Bu iftiralar gerçek olmaktan uzak ve aldatıcıdır.

"OYUNCAK SİLAH İLE ÇEKİLMİŞ BİR FOTOĞRAFTIR"

Paylaşım yapılan fotoğraf ve yazıya gelecek olursak, ilgili fotoğraf köyümde etrafıma toplanan taraftarlar ile şaka amacıyla oyuncak silah ile çekilmiş bir fotoğraftır. Yanı sıra söz konusu fotoğraf altındaki paylaşımda günlerdir doğduğum yer olan Lice ilçesindeki orman yangınlarına tepki amacıyla yazılmıştır. Tekrar belirtmek isterimki söz konusu paylaşım bilgim ve rızam olmaksızın yapılan bir paylaşımdır. 

Yapılan bu paylaşım neticesinde haksız itham ve karalamalara maruz kalan kulubüm Amedspor ve taraftarlarımızdan özür diliyorum."

Kaynak: Hürriyet
<< Önceki Haber Futbolcunun fotoğrafı şok etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER