Futbolda dolandırıcılık davası! Futbolcular ifade verdi; 2 sanık tahliye oldu
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Kasım 21 2023
Paylaş
X Post
Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların yer aldığı dolandırıcılık davasında ilk duruşma görüldü. Arda Turan'ın mahkemeye verdiği ifade ortaya çıktı.
İstanbul’da banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın, aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandıkları davada mahkeme, tutuklu 2 sanığın tahliyesine karar verdi. Mahkeme heyeti, Seçil Erzan ve Ali Yörük’ün ise tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşma 12 Ocak 2024 tarihine erteledi.
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya Seçil Erzan ile birlikte bazı tutuklular bulundukları cezaevinden getirildi. Tutuksuz bazı sanıklar ve taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu. Şikayetçilerden futbolcu Emre Çolak, Buse Terim’in eşi Volkan Bahçekapılı, eski kulüp tercümanı Musa Mert Çetinde duruşmaya katıldı.
ARDA TURAN: “BU OLAY BENİ ÇOK YIPRATTI”
Şikayetçi Arda Turan ise Seçil Erzan’ın kendisini sık sık arayıp bunaltması üzerine bahsettiği fona yatırması için önce 3 milyon doları elden verdiğini, Erzan’ın kendisini “Bu fona kim ne kadar yatırdıysa ona göre kazanç sağlayacak, bu bir faiz değil’ diyerek kandırdığını söyledi. 13 milyon 900 bin doları elden verdiğini, kendisinin de 6 milyon 400 bin doları geri ödediğini, kendisine banka kaşeli ve ıslak imzalı belge verdiğini belirterek, “Yıllardır çalışıp kazandığım bütün paramı emeğimi Seçil Erzan beni kandırarak yok etmiştir. Çok üzgünüm, bu olay beni çok yıprattı. Bütün birikimim bir anda gitti” dedi.

EMRE BELÖZOĞLU: “TÜM BİRİKİMİMİ KANDIRARAK ZİMMETİNE GEÇİRDİ”
Şikayetçi Buse Terim Bahçekapılı ifadesinde, Seçil Erzan’ın kendisine halasının oğlu Terim Arıcan aracılığıyla ulaştığını, 20 civarında güvenilir kişinin dahil olduğu yüksek getirili fon olduğunu söylemesi üzerine yatırım amacıyla birikmi
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İran’ın Ankara Büyükelçiliği’nden Füze İddiasına Net Yanıt: “Biz atmadık”2.Cezaevinde kanser olan KHK’lı imam Ömer Alaca son yolculuğuna uğurlandı3.Listenin başındaki uyuşturucu baronu Bolivya’da yakalandı4.Mülakat mağduru öğretmenlere MHP'den umut adımı5.Adliyede ‘rüşvet’ iddiaları haberine erişim engeli isteyen Bekir Altun Yargıtay’a seçildi
6.Uzakdoğu'da gerilimi tetikleyebilecek girişim: Kuzey Kore 10 füze fırlattı7.İşte Almanların altının geleceğine dair kestirmeleri!8.Irak'ın başkentinde ABD Büyükelçiliğine İHA'lı saldırı9.Güney Afrika iktidar ortakları Nizamiye’nin birleştirici rolünü övdü10.Trump: “Biz Ukrayna’ya Ruslar İran’a yardım ediyor”

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

İran’ın Ankara Büyükelçiliği’nden Füze İddiasına N...

Cezaevinde kanser olan KHK’lı imam Ömer Alaca son ...

Listenin başındaki uyuşturucu baronu Bolivya’da ya...

Mülakat mağduru öğretmenlere MHP'den umut adımı

Adliyede ‘rüşvet’ iddiaları haberine erişim engeli...







