Galatasaray: 1 - Osmanlıspor: 1 (İlk yarı)


Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Orkun Aktaş
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Balta, Telles, Jose Rodriguez, Selçuk İnan, Sneijder, Umut Bulut, Podolski, Burak Yılmaz
Osmanlıspor: Ahmet Şahin, Bakary Soro, Numan Çürüksu, Muhammed Bayır, Hakan Aslantaş, Ndiaye, Torje, Musa Çağıran, Mehmet Güven, Aminu Umar, Serdar Deliktaş
Goller: Dk. 29 Serdar Delitaş (Osmanlıspor), Dk. 41 Selçuk İnan (Galatasaray)
Sarı kart: Dk. 35 Serdar Delitaş (Osmanlıspor)

Süper Lig'in ikinci haftasın kapanış maçında Galatasaray ile Osmanlıspor arasındaki maçın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

Maç öncesinde her takımın futbolcuları son günlerde terör olaylarında şehit düşenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Galatasaraylı futbolcular sahaya siyah bantla çıkarken saygı duruşu sırasında ellerini kalplerine götürürdü. Osmanlıspor'lu futbolcular ise İstiklal Marşı okunurken asker selamı verdi. Ayrıca başkent ekibinin futbolcuları sahaya üzerilerinde şehit resimlerinin bulunduğu tişörtlerle çıktı. Tribünlerde de terör lanetlenirken, şehit düşenlere başsağlığı dileyen pankartlar açıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

3. dakikada Sneijder'in ara pasında topla buluşan Burak Yılmaz, rakiplerini geçtikten sonra ceza sahası içinde vuruşunu yaptı ancak top üstten auta gitti.
17. dakikada Sneijder'in ara pasında ceza sahası dışında topla buluşan Podolski'nin sert şutunu kaleci Ahmet Şahin kurtardı.
19. dakikada Sabri Sarıoğlu'nun sağdan ortasında Burak Yılmaz kafa ile vurdu ancak top kaleciye çarparak kornere gitti.
29. dakikada Osmanlıspor, Serdar Delitaş'ın golü ile öne geçti. Bu dakikada Musa Çağıran'ın savunmanın arkasına attığı topa hareketlenen Serdar Delitaş kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak Muslera'nın sağından ağlarla buluştu. 0-1.
41. dakikada Galatasaray, Selçuk İnan ile beraberliği yakaladı. Sağ kanattan Sabri Sarıoğlu'nun ceza sahası içine ortasında Selçuk İnan kafa ile topu filelere gönderdi. 1-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray: 1 - Osmanlıspor: 1 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER