Galatasaray 21 yıl sonra Kadıköy'de Fenerbahçe'yi devirdi: 3-1
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Şubat 23 2020
Galatasaray Kadıköy’de son galibiyetini Fatih Terim yönetiminde Aralık 1999’da almıştı. Tam 20 yıl sonra Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Onyekuru yıldızlaşırken maçta 3 kırmızı çıktı.
Galatasaray Kadıköy’de son galibiyetini Fatih Terim yönetiminde Aralık 1999’da almıştı. Tam 20 yıl sonra Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Onyekuru yıldızlaşırken maçta 3 kırmızı çıktı.
Süper Lig’de 23. haftasında Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi 3-1 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştı. Ülker Stadyumunda tarihi anlar yaşandı.
Kadıköy’de son galibiyetini 1999 yılında Fatih Terim yönetiminde alan Galatasaray, 20 yıl sonra yine Fatih Terim ile Kadıköy’de galibiyete ulaştı. Sarı-kırmızılılar tarihi seriye böylece son verdi.
Fenerbahçe’nin tek golünü 21. dakikada penaltıdan Max Kruse kaydetti. Galatasaray’ın golleri 40. dakikada Ryan Donk, 80. dakikada penaltıdan Radamel Falcao ve 90+7. dakikada Henry Onyekuru’dan ile geldi.
MAÇTA ÜÇ KIRMIZI KART ÇIKTI
Karşılaşmada Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın yanı sıra sarı-lacivertli futbolcu Deniz Türüç ve Galatasaraylı futbolcu Younes Belhanda kırmızı kart gördü. Toplamda ise 11 sarı kart, 3 kırmızı çıktı. Bu galibiyetin ardından Galatasaray puanını 45’e yükseltti. Fenerbahçe 38 puanda kaldı. Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanına çıkacak. Sarı-lacivertlilerde gördüğü sarı-kartla cezalı duruma düşen Mauricio Isla forma giyemeyecek. Galatasaray, Gençlerbirliği’ini ağırlayacak.
FENERBAHÇE İÇİN DÖNÜM MAÇI..
Son üç haftada 8 puan kaybeden Fenerbahçe’nin yeniden lige tutunması için Galatasaray derbisi kritikti. Beşiktaş-Trabzonspor maçının beraberliği de ev sahibi Kanarya adına motive ediciydi. Konuk Sarı-Kırmızılı takım Kadıköy’e puan olarak önde gelmenin avantajını kaybetmeden geri dönmek arzusundaydı. Sarı-Lacivertli takımda Gustavo’nun, Aslan’da ise Lemina’nın olmaması iki takımıda öncelikle güvenlikle bir oyu
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?
6.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi7.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!8.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor9.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







