Galatasaray: 3 - Eskişehirspor: 0 (İlk yarı)


Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Hakem: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Serkan Olguncan
Galatasaray: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Jason Denayer, Olcan Adın, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Jem Karacan, Emre Çolak, Lukas Podolski, Burak Yılmaz
Eskişehirspor: Ruud Boffin, Kaan Kanak, Anıl Karaer, Nzuzi Toko, Sezgin Coşkun, Kamil Ahmet Çörekçi, Engin Bekdemir, Goran Causic, Nassim Ben Khalifa, Özgür Çek, Theofanis Gekas
Goller: Dk. 9 Selçuk İnan, Dk. 41 ve 45+1 (penaltı) Burak Yılmaz (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 10 Anıl Karaer, 45 Nzuzi Toko (Eskişehirspor), Dk. 34 Selçuk İnan (Galatasaray)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 10. haftasında Galatasaray, Eskişehirspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısını ev sahibi ekip Selçuk İnan ve biri penaltıdan Burak Yılmaz'ın (2) golleriyle 3-0 önde tamamladı. Sarı kırmızılı ekipte Lukas Podolski'nin bir şutunda ise top yan direkten döndü.

9. dakikada Galatasaray, Selçuk İnan'ın golü ile öne geçti. Bu dakikada ceza sahası hemen önünde kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Selçuk İnan sağ ayağı ile kaleci Boffin'in uzanamayacağı köşeden topu ağlara gönderdi: 1-0.

11. dakikada Yasin Öztekin'in pasıyla ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Lukas Podolski sol ayağıyla etkili bir şut çıkardı ancak top yan direkten geri döndü.

27. dakikada Sabri Sarıoğlu'nun sağ kanattan ortasında Emre Çolak arka direkte sol ayağıyla topun gelişine vurdu ancak top yan ağlarda kadı.

41. dakikada Galatasaray, Burak Yılmaz'ın golü ile farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada sol çaprazdan Emre Çolak'ın ortasına Burak Yılmaz altıpasın sağ tarafından iyi yükselerek kafa vuruşunu yaptı ve topu kaleci Ruud Boffin'in sağından ağlarla buluşturdu: 2-0.

45+1. dakikada Galatasaray, Burak Yılmaz'ın penaltı golü ile farkı üçe çıkardı. Bu dakikada gelişen Galatasaray atağında ceza alanı sağ çaprazında Selçuk İnan, Nzuzi Toko'nun müdahalesiyle yerde kaldı, hakem Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Burak Yılmaz sağ ayağıyla yaptığı net vuruşla topu ağlara gönderdi: 3-0.

Karşılaşmanın ilk yarısını da Galatasaray 3-0 önde tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray: 3 - Eskişehirspor: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER