Galatasaray'a Fransız Renard'ı teklif ettiler


Galatasaray'da ani bir kararla görevden alınan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yerine teknik adam arayışları sürerken menajerlik şirketleri de teklif sunuyor.

Uluslararası futbol menajeri İtalyan Ludovic Fattizzo'nun da devreye girdiği ve Galatasaray'a, 1999 yılından bu yana profesyonel olarak futbol teknik direktörlüğü yapan Fransız Hervé Renard'ın, dün itibariyle teklif edildiği belirtildi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'le iletişime geçtiği belirtilen menajer Ludovic Fattizzo'nun, teknik direktör Hervé Renard'in dünyada bir ilke imza attığı, Afrika kupasını 2 kere farklı ülkelere kazandırmış, karizması, futbol başarısı, uluslararası arenadaki marka değeri ve Fransız Mourinho olarak anılan dünyaca ünlü ismi Galatasaray Spor Kulübü'ne futbol teknik direktörü olarak sunduğu belirtildi.

Menajer Ludovic Fattizzo tarafından yapılan açıklamada, 47 yaşındaki teknik direktör Hervé Renard'in Fransız Lille Kulübü ile anlaşmasının sona erdiğini belirtilirken, kariyer planını dünyadaki önemli futbol kulüpleri ile görüşmeler yaparak devam ettirdiğini de vurgu yapıldı.

Fransız teknik direktör Hervé Renard'ın görev yaptığı kulüpler, Sochaux, Afrika Fildişi Milli Takımı, Zambiya, Angola ve Fransız Lille futbol takımlarında elde ettiği başarılarla adından söz ettirdiği de iddia ediliyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray'a Fransız Renard'ı teklif ettiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER