Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’den flaş karar!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı kırmızılı kulüpte yapılacak ilk seçimde aday olmayacağını açıkladı. Bu arada Seçimli Genel Kurul tarihi de açıklandı

SHABER3.COM

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz flaş bir karara imza attı… 71 yaşındaki Cengiz, 2018 yılından beri devam ettirdiği başkanlık görevine veda edeceğini ve yapılacak seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Resmi Twitter hesabından bir açıklama yapan Mustafa Cengiz, ”Galatasaray Spor Kulübü’nün yapılacak ilk seçiminde bu şartlarda aday olmayacağımı sevgili Galatasaray camiasına saygıyla bildiririm” ifadelerini kullandı. Galatasaray Kulübü’nde olağan seçimli genel kurul toplantısının 22 Mayıs’ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 29 Mayıs’ta gerçekleştirilmesi planlanıyordu.



GALATASARAY’DA SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU 

Galatasaray'da Seçimli Genel Kurul 17 Haziran'da yapılacak.

Sarı-kırmızılı kulüpte daha önce 22 Mayıs’ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 29 Mayıs’ta yapılacağı açıklanan olağan seçimli genel kurul toplantısı, yönetim tarafından iptal edilmişti.


Fatih Altaylı da konu hakkında Twitter hesabından belge paylaşarak, “İstanbul Valiliği, Galatasaray yönetimine seçim iptalini devlete bağlayamazsın. Seçim genel kurulunu yapabilirsin diye resmi yazı yolladı” ifadelerine yer verdi.

<< Önceki Haber Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’den flaş karar! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER