Galatasaray çalışmalarını tamamladı


Galatasaray, Süper Lig'in 27. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün sabah yaptığı idmanla tamamladı.

Sarı Kırmızılılar, bugün özel bir uçuşla Eskişehir'e gidecek ve bu kentte kampa girecek.

Galatasaray'ın Eskişehirspor karşılaşması için kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Aurelien Chedjou, Lionel Carole, Semih Kaya, Martin Linnes, Koray Günter, Volkan Pala, Kerem Çalışkan, Muhammet Yeşilyurt, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Cenk Gönen.

Bu arada sarı kırmızılı takımın milli oyuncusu Selçuk İnan'ın, bugün yapılan son antrenmanda sağ üst arka adale grubunda ağrı hissederek antrenmanı yarıda bıraktığı bildirildi. İnan'ın yapılan ilk tetkiklerinde, sağ üst arka adale grubunda orta düzeyde zorlanma tespit belirtilirken bu sebeple yıldız futbolcunun tedbir amaçlı olarak Eskişehirspor maçı kamp kadrosuna alınmadığı iletildi.

GALATASARAY-ESKİŞEHİR MAÇLARI TARİHİ

Lig tarihinde daha önce Eskişehirspor ile 59 kez karşı karşıya gelen Galatasaray bu maçların 25'inde sahadan galibiyetle ayrılırken 9 maçta rakibine boyun eğdi. İki takım arasındaki 25 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı.

Sarı kırmızılılar, rakip fileleri 83 kez havalandırırken kalesinde 51 gol gördü. Galatasaray, sezonun ilk yarısında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Eskişehirspor'u Selçuk İnan, Burak Yılmaz (2) ve Bilal Kısa'nın golleriyle 4-0 mağlup etmişti.

Galatasaray'da Eskişehirspor karşılaşması öncesinde Fernando Muslera ve Lionel Carole kart sınırında bulunuyor. İki oyuncu, Eskişehir'deki mücadelede sarı kart görmeleri hâlinde Süper Lig'in 28. haftasında Rizespor'a karşı oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Sarı kırmızılılarda ayrıca ligdeki son Gençlerbirliği mücadelesinde kart görerek cezalı duruma düşen Olcan Adın, Eskişehirspor maçında oynayamayacak.

Eskişehirspor, Süper Lig'in geride kalan 26 haftasında elde ettiği beş galibiyet, dört beraberlik ile toplamda 19 puan alarak puan cetvelinin en altında yer alıyor.

Bir maçı eksik Galatasaray ise 25 haftada elde ettiği 10 galibiyet ve 9 beraberlikle 39 puan alarak altıncı sırada yer alıyor.

Eskişehirspor ile Galatasaray arasındaki karşılaşma 2 Nisan Cumartesi günü Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadelede Cüneyt Çakır düdük çalacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray çalışmalarını tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER