Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında Çaykur Rizespor ile Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 pas ve top kapma çalışması ile devam etti. Ana bölümde ise 11'e 11, iki takım halinde taktik ağırlıklı bir maç gerçekleştirildi.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan oyuncuların tedavilarine ise devam edildiği açıklandı. Selçuk İnan'ın, tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salonda çalıştıktan sonra sahada düz koşulara başladığı belirtilirken, diğer oyuncuların durumları ile ilgili de şu bilgiler verildi:

"Wesley Sneijder, tedavisinin ardından salonda ve sahada kendisine hazırlanan özel program dahilinde adaptasyon çalışmalarına başladı. Sinan Gümüş, tedavisinin ardından salonda kuvvet, sahada koşu çalışması gerçekleştirdi. Sabri Sarıoğlu ise tedavisinin ardından sahada özel bir istasyon çalışması yaptı."

Galatasaray Futbol Takımı, Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 17.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER