Galatasaray’da 2. Song dönemi başlıyor

4 yıl Galatasaray forması giyen Rigobert Song'un yeğeni Alex Song ve menajeri ile Londra'da görüşen Sportif AŞ Başkanı Alp Yalman ve Futbol Direktörü Cenk Ergün, transferi noktalayacak.

Galatasaray’da 2. Song dönemi başlıyor

Selçuk İnan’ın yanına mücadelesi ve sert bir ön libero yerleştirmek isteyen Galatasaray yönetimi, Mehmet Topal’ın Fenerbahçe’de kalacak olmasının ardından rotasını tamamen West Ham’da kiralık olarak forma giyen ancak tapusu Barcelona’da bulunan Alex Song’a çevirdi. 2004-2008 yılları arasında Galatasaray forması giyen Rigobert Song’un yeğeni olan Alex Song ile Londra’da bir görüşme gerçekleştirildi.


OYUNCU DA OLUMLU BAKIYOR

Galatasaray Sportif Başkanı Alp Yalman ve Futbol Direktörü Cenk Ergün, başarılı ön libero ve menajeriyle bir araya gelerek görüşmelerde bulunmuştu. İngiltere’de fazla forma şansı bulamadığı için Galatasaray’a olumlu yanıt veren 28 yaşındaki Kamerunlu, eldeki tek güçlü alternatif olarak kaldı. Barcelona ile sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek olan yıldız oyuncu ya kiralanacak ya da makul bir bedelle transfer edilecek.


OYNAMAYA HASRET KALDI

Sezonu Slaven Bilic’in çalıştırdığı İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’da geçiren Alex Song, sadece 12 maçta forma giyebildi. Kamerunlu yıldız artık oynayacağı bir takıma gitmek istiyor.



<< Önceki Haber Galatasaray’da 2. Song dönemi başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER