Galatasaray'da Antalya'da son çalışmasını yaptı


Galatasaray, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 18. haftasında Medicana Sivasspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Hazırlıklarına 5 gündür Antalya'nın Belek beldesinde devam eden sarı kırmızılılar, buradaki son çalışmasını yaptı. Galatasaray, bugün saat 15.15'te Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla İstanbul'a dönecek.

Regnum Carya Hotel Golf & Spa Resort'a ait antrenman sahasında Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki idman, kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde Almanya'da bulunan Lukas Podolski dışındaki tüm oyuncuların katılımıyla başladı.

Antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve koordinasyon çalışmaları gerçekleştiren sarı kırmızılılar, daha sonra çabukluk çalışması yaptı.

Bu iki bölümde takımla birlikte çalışan oyunculardan Ryan Donk ve Sinan Gümüş, daha sonra kendileri için hazırlanan özel program dâhilinde reküperasyon koşusu gerçekleştirdi. Yeni transfer Martin Linnes ise dayanıklılık ve kuvvete dayalı arttırmalı koşu ile çalışmalarına devam etti.

Futbolcular, çabukluk çalışmasının ardından iki gruba ayrılarak pas ve top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın ısınma, çabukluk ve pas / top kapma çalışması yapılan bölümünde takımla birlikte yer alan Hamit Altıntop, daha sonra kondisyoner eşliğinde sahada adaptasyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde ise belirli bir alanda hareketli ve bakıya dayalı bir pas çalışması yapıldı. Toplam 60 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Regnum Carya Hotel Golf & Spa Resort'taki çalışmalarını tamamlayan Galatasaray, bugün saat 15.15'te Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla İstanbul'a dönecek.

Sarı kırmızılılar, Süper Lig'in 18. haftasında Medicana Sivasspor ile yarın saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da oynayacağı maç için ise İstanbul'da kampa girecek. CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray'da Antalya'da son çalışmasını yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER