Galatasaray'da Fenerbahçe hazırlıkları başladı


Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta maçında konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 1 - 1 berabere kalarak 2 puan kaybeden Galatasaray'da Fenerbahçe ile oynanacak erteleme maçının hazırlıklarına ara verilmeden başlandı.

Sarı kırmızılı ekipte sakat oyunculardan olumlu haberler de gelmeye devam ederken, Wesley Sneijder ve Selçuk İnan, bu gün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı.

İki oyuncunun da durumunun iyi olduğu ve derbide forma giyebilecekleri belirtilirken, "Galatasaray sağlık heyeti, iki oyuncuya da özel program uygulamış ve derbiden önce takımla çalışmalara başlaması için yoğun çaba harcanmıştır." denildi.

Aynı zamanda sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan uzak kalan Sabri Sarıoğlu'nun da iyileştiği, deneyimli futbolcunun takımla birlikte çalıştığı, antrenmandaki hırsının ise teknik ekibi memnun ettiği ifade edildi.

Sakatlığı devam eden Sinan Gümüş'ün ise Fenerbahçe ile oynanacak olan erteleme derbide forma giymesinin mümkün görünmediği ifade edildi.

Çaykur Rizespor ile oynanan maçta aldığı darbenin ardından çekilen MR sonrası komşuluğundaki tendondanlarında esneme tespit edilen Aurelien Chedjou'nun tedavisine de başlandığı açıklandı.

DERBİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bu arada Galatasaray'da, Fenerbahçe ile oynanacak erteleme maçının hazırlıklarına bu sabah gerçekleştirilen antrenmanla başlandı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetimindeki idmanda dün Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı.

Diğer oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından gruplara ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla antrenmana başladı. Antrenmanın daha sonraki bölümünde teknik bir pas çalışması gerçekleştirildi. Ana bölümde ise dar alanda savunma ve hücum çalışmalarının olduğu bir çift kale maç yapıldı.

Galatasaray'da, Fenerbahçe ile oynanacak 26. hafta erteleme maçının hazırlıklarına yarın sabah saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılacak antrenmanla devam edilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray'da Fenerbahçe hazırlıkları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER