Galatasaray Daikin: 3 - Nilüfer Belediyespor: 1


2015 Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi play off çeyrek finallerinde Nilüfer Belediye ile eşleşen Galatasaray Daikin, 3-0 kazandığı deplasmandaki ilk maçın ardından serinin ikinci maçında Burhan Felek Voleybol Salonu'nda çıktığı ikinci maçı da 3-1 kazandı. Galatasaray Daikin, seriyi 2-0 yaptı ve final etabına yükseldi.

Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe Grundig, Galatasaray Daikin ve VakıfBank Türkiye Bayanlar 1. Voleybol Ligi Final Etabı'na yükselmeyi başardı.

Türkiye Bayanlar 1. Voleybol Ligi Final Etabı çift devreli lig usulü ile oynanacak ve 6 hafta sonunda şampiyon belli olacak. 1. Devre müsabakaları, 22-24 Nisan arasında İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda, şampiyonun ve sıralamanın belirleneceği 2. Devre maçlarına ise 29 Nisan – 1 Mayıs arasında Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak.

Salon: Burhan Felek
Hakemler: Cihat Fırıncıoğlu, Ramazan Çevik
Galatasaray Daikin: Aslı Kalaç, Centoni, Meijners, Melis Gürkaynak, Gamze Alikaya, Bosetti (Nihan Güneyligil, Nursevil Aydınlar)
Nilüfer Belediyespor: Herrera, Neslişah Durgun, Dilara Bilge, Nizetich, Ruseva, Cansu Özbay (Buse Kayacan, Selin Yurtsever, Cemre Erol, Dilek Kınık)
Setler: 23 - 25, 25 - 16, 25 - 17, 25 - 19
Süre: 102 dakika (28, 25, 24, 25)
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray Daikin: 3 - Nilüfer Belediyespor: 1 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER