Galatasaray deplasmanda siftah yapmak istiyor

Süper Lig'in 3. haftasında yarın Torku Konyaspor'la deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.

Galatasaray deplasmanda siftah yapmak istiyor

Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan son şampiyon sarı-kırmızılı ekip, ilk haftada deplasmanda Medicana Sivasspor'la 2-2 berabere kalıp, ikinci haftada kendi seyircisi önünde Osmanlıspor'a 2-1 mağlup olurken, kötü gidişine Torku Konyaspor karşısında dur demeye çalışacak.

GALATASARAY GEÇEN SEZON TORKU KONYASPOR’A KARŞI OYNADIĞI 3 MAÇI DA KAZANDI

Aykut Kocaman yönetimindeki Torku Konyaspor karşısında Galatasaray geçen sezon oynadığı üç maçı da kazandı. Bu maçlarda toplam 10 gol atan Galatasaray 19 isabetli şut çekti. Torku Konyaspor ise toplamda 32 şut çekti, 15 isabet sağladı ve sadece 1 gol atabildi. (T.Konyaspor 0-5 Galatasaray, Galatasaray 1-0 T.Konyaspor, Galatasaray 4-1 T.Konyaspor)

TORKU KONYASPOR EN SON 2003-04 SEZONUNDA GALATASARAY’I YENMİŞTİ

Torku Konyaspor ile Galatasaray arasında lig tarihi boyunca Konya'da oynanan 14 maçta 9 kez Galatasaray, 2 kez Konyaspor kazandı, 3 maç ise berabere bitti. Torku Konyaspor evinde oynadığı son 5 maçta Galatasaray’a gol atamadı. İki takım arasında oynanan 2. lig maçında Galatasaray 22 kez, Torku Konyaspor 2 kez kazanırken 6 maç berabere bitti. Torku Konyaspor en son 2003-04 sezonunda Galatasaray’ı sahasında 1-0 yenmişti.

TORKU KONYASPOR AYKUT KOCAMAN’IN 2.DÖNEMİNDE HİÇBİR LİG MAÇINDA ÜÇ VE ÜZERİNDE GOL BULAMADI

Geçen sezon 8.hafta ile birlikte Torku Konyaspor da 2.kez göreve gelen Aykut Kocaman 11 galibiyet 9 beraberlik 9 yenilgi aldı. Aykut Kocaman yönetimindeki takım bu dönemde 27 gol atıp 33 gol yedi. Torku Konyaspor, Aykut Kocaman’ın 2.döneminde oynadığı 29 maçın hiçbirisinde rakiplerine 3 ve üzerinde gol atamadı. Oynanan 29 maçın 15 tanesinde 1 gol, 6 tanesinde 2 gol atarken 8 tanesini golsüz bitirdi.


<< Önceki Haber Galatasaray deplasmanda siftah yapmak istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER