Galatasaray eski yıldızını getiriyor
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Ocak 21 2021
Süper Lig’de şampiyonluk iddiasını sürdüren Galatasaray bir yandan da takımı güçlendirmek için transferlere hız vermeye başladı.
Sarı-kırmızılılar uzun süre takında kiralık oynayan Henry Onyekuru transferi için düğmeye bastı. Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Onyekuru'nun bu gece İstanbul'a geleceği belirtildi.
Galatasaray, Henry Onyekuru transferinde mutlu sona ulaştı.DHA'nın haberine göre; Nijeryalı futbolcu, Henry Onyekuru bu gece saat 00:05'te İstanbul'da olacak.
Sarı-kırmızılı kulüp, Monaco ile 250 bin Euro kiralama bedeli karşılığı anlaşma sağladı.Daha önce zorunlu satın alma opsiyonu çerçevesinde yapılan görüşmeler sonrası zorunlu satın alma opsiyonu ortadan kalktı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!4.Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor5.Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra nezarete alındı!
6.Savaşa hazırlanıyor: Almanya 50 milyar avroluk dev bütçe onayı7.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek8.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?9.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...10.Seçimin ayak sesleri: YSK Başkanı'nından saraya sürpriz ziyaret

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor

Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra n...


