Galatasaray, Eskişehirspor hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Eskişehirspor hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yarını izinli geçirecek olan sarı kırmızılılar, çalışmalarına 28 Mart Pazartesi günü devam edem edecek.

Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman, topla ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın daha sonraki bölümünde pas ve şut çalışması gerçekleştirildi. Sarı kırmızılılar, ardından pozisyon ve topa sahip olma üzerinde durulan bir çalışma yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise fartlek koşu çalışmasının ardından dar alanda dörde dört çift kale maç gerçekleştirdi.

Sakatlıkları devam eden Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu, tedavilerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salonda çalıştı.

Bu arada A Milli Futbol Takımı'nın İsveç ile oynadığı maçta ayak bileğinde distorsiyon oluşan ve dış yan bağ zedelenmesi nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan Hakan Balta'nın tedavisine ise başlandığı bildirildi.

Hollanda Milli Takımı'nın Fransa ile oynadığı hazırlık maçında oyuna devam edemeyen Wesley Sneijder'ın de ilk tetkiklerinin bugün Hollanda'nın Amsterdam kentinde yapılacağı kaydedildi.

Galatasaray, Eskişehirspor karşılaşmasının hazırlıklarını Pazartesi günü saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray, Eskişehirspor hazırlıklarını sürdürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER