Galatasaray - Fenerbahçe maçı seyircisiz oynanacak


Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 26. haftasında bu akşam oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin seyircisiz oynanmasına karar verildi.

Ankara'da peş peşe yaşanan terör saldırılarının ardından dün de İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısı sonrasında harekete geçen İstanbul İl Güvenlik Kurulu ve emniyet yetkilileri aldıkları son kararla Galatasaray - Fenerbahçe maçının seyircisiz oynamasına karar verdi. Buna göre, Galatasaray - Fenerbahçe maçı güvenlik gerekçesiyle seyircisiz oynanacak.

Bu arada iki takımda mücadelenin oynanacağı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda doğru hareket ettiler. Mücadele saat 20.00'de başlayacak ve hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Takımların muhtemel 11'leri ise şöyle:

Stat: Türk Telekom Arena
Hakem: Mete Kalkavan
Galatasaray: Muslera, Denayer, Chedjou, Hakan Kadir Balta, Semih Kaya, Selçuk İnan, Donk, Lines, Yasin, Sneijder, Podolski
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer, Alves, Caner, Mehmet Topal, De Souza, Volkan Şen, Diego, Alper Potuk, Van Persie
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray - Fenerbahçe maçı seyircisiz oynanacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER