Galatasaray, Fransa'nın Nice takımına 4-0 kaybetti


Galatasaray, Avusturya kampı kapsamında Slovenya'da oynadığı son hazırlık maçında Fransa'nın Nice ekibine 4-0 mağlup oldu.

Oynadığı özel müsabakalarda yanilgi yüzü görmeyen sarı kırmızılılar ilk kez ideal 11'e yakın olarak çıktığ ımaçta sahadan 4-0 mağlup ayrıldı. Kaleci Muslera ve Semih'in forma giymediği 90 dakikada yenilerden Carole ve Bilal yedek kulübesinde maça başladı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, İnter'e gitmesi beklenen Felipe Melo, Emre Çolak ve Jem Karacan'ı ise maç kadrosuna almadı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Eray İşcan, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Balta, Alex Telles, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Podolski, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin ve Burak Yılmaz 11'iyle maça başladı.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında iki takımda gol atma başarısı gösteremeyince devre 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya daha etkili başlayan Fransız ekibi 56. dakikada penaltıdan golü buldu. Sabri Sarıoğlu'nun yaptırdığı penaltıyı Fransız ekibinin yıldızı Ben Arfa gol yaparak takımını 1-0 öne geçirdi. Fransa ekibi 70. dakikada Eysseric'in golüyle skoru 2-0 yaptı. Golden 2 dakika sonra ise yine Sabri Sarıoğlu'nun sebep olduğu penaltıda bu kez Benrahma golü kaydetti ve skor 3-0'a geldi. Maçın 79. dakikasında Maupay, Yekta Kurtuluş'tan kaptığı topla kaleciyle karşı karşıya kaldı ve vuruşunda topu ağlara gönderdi: 4 - 0

Sarı kırmızılı ekip, hazırlık dönemi içinde oynadığı maçlarda ilk kez sahadan mağlup ayrıldı. Galatasaray, Çek Cumhuriyeti'nin Jihlava ekibini 2-1, Avusturya'nın Ried takımını 3-2 ve İspanya'nın Celta Vigo takımını da 2-1 yenmişti. Sarı kırmızılı ekibin İtalyan ekibi Udinese ile oynadığı karşılaşma ise çıkan taraftar olayları nedeniyle 35. dakikada 0-0'ken tatil edilmişti.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray, Fransa'nın Nice takımına 4-0 kaybetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER