Galatasaray'a havalimanında protesto
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Şubat 29 2016
Spor Toto Süper Lig 23. hafta maçında deplasmanda Gaziantepspor'a 2-0 yenilen Galatasaray futbol takımı kafilesi İstanbul'a dönüşünde Atatürk Havalimanı'nda bir grup taraftar tarafından protesto edildi.

Türk Hava Yolları'ndan kiralanan özel uçakla saat 00.30 sıralarında Gaziantep'ten İstanbul Atatürk havalimanı'na gelen sarı-kırmızılı kafileyi dışarıda bekleyen bir grup taraftar protesto etti. Kafile havalimanından çıkarken yuhalayan taraftarların kaleci Muslera için ise lehte tezahüratta bulunduğu dikkat çekti.
Polis ekibi çevrede önlem alırken, kafile daha sonra takım otobüsüne binerek havalimanından ayrıldı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!2.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek3.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?4.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...5.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?
6.Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul'un listedeki sırası dikkat çekici7.Zehra Kınık'a ödül gibi ceza8.Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuşturucu testine gönderildi!9.Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: Listede kimler var?10.2,5 milyar dolar çöp mü oldu? AKP S-400'ler için 'U' dönüşüne hazırlanıyor

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine ...


