Galatasaray’ın Mehmet Topal’a vereceği para

Cimbom, bonservisi elinde olan ve henüz kulübüyle anlaşamayan başarılı ön liberoyu ikna etmek için menajeriyle temasta. Cimbom, yıllık 2 milyon 750 bin Euro’yu gözden çıkardı.

Galatasaray’ın Mehmet Topal’a vereceği para

Galatasaray, çok ses getirecek bir transfer hamlesi için harekete geçti. Melo’nun gidişi sonrasında ön libero mevkiindeki boşluğu bir türlü dolduramayan Cimbom’un, hedefinde Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Mehmet Topal var… Sarı-kırmızılıların İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, “Mehmet ile görüşmelere başladık. Yüzde 50 yol aldık” diyerek transfer çalışmalarının resmiyetini gözler önüne sermişti. Yönetim, teklifi bir adım daha ileriye götürdü ve oyuncunun menajeri ile pazarlıklara başladı.


3 MİLYON’A DA ÇIKABİLİR

Aile düzeninin bozulmasını istemeyen sarılacivertli futbolcunun bu nedenle Avrupa’ya gitmeye sıcak bakmadığı biliniyor. Mehmet Topal için Fenerbahçe yönetiminin 2 milyon 600 bin Euro’luk bir teklif sunduğu, sarı-kırmızılıların ise 2 milyon 750 bin Euro’yu gözden çıkardığı belirtildi. Hatta Galatasaray’ın, Fenerbahçe’ye yılın golünü atmak için bonservisi elinde olan Mehmet Topal’a yıllık 3 milyon Euro ve 2+1 yıllık bir sözleşme önermeyi de göze alacağı öğrenildi. Pazarlıkların birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor.



<< Önceki Haber Galatasaray’ın Mehmet Topal’a vereceği para Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER