Galatasaray maçına damga vuran pozisyon!

Süper Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray'ın Başakşehir'e konuk olduğu maça el pozisyonu damga vurdu.

Galatasaray maçına damga vuran pozisyon!


Süper Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray'ın Başakşehir'e konuk olduğu maça el damga vurdu.


Galatasaray'ın 77. dakikada Podolski ile bulduğu gol sırasında Alman yıldızın topu eliyle önüne indirdiği iddia edildi.
 
Başakşehirli futbolcular maçın hakemi Serkan Tokat ve kale arkası hakemine büyük itirazlarda bulundu. Öte yandan sosyal medyada da bu pozisyonun yorumunda ikiye bölündü.


 

Golden önce tartışmalı pozisyon, Lukas Podolski topu eliyle mi kontrol etti? pic.twitter.com/tOfvOD9otA — Spor Gündemi (@SporGundemi35) 3 Ekim 2015 



 İŞTE MAÇ SONRASI TEPKİLERDEN BAZILARI

Abdullah AvcıBen şimdiye dek hakemler hakkında konuşmadım. Hatadır, olabilir. Fakat 4. hakem, teknik adamlarla nasıl konuşacağını iyi ayarlamalı, yoksa ben de ona göre davranırım" ifadelerini kullandı.

Mehmet Batdal: "Podolski'nin eline çarptı, gördük. Orada hakemler var, daha dikkatli olmalılar.  6 hakem de görmemiş. Herkes el olduğunu görüyor. Oyunun gidişatı değişti golden sonra"

Yalçın Ayhan: "Hafta içi açıklamalar yapılıyor, hakemler baskı altına alınıyor. Sonra büyük takımlar lehine kolay düdükler çalınıyor." Biz 35 metre yedek kulübesinden el olduğunu görüyoruz. Sahadaki 6 hakem nasıl göremiyor?

Hamza Hamzaoğlu: Pozisyonu gördüm top Podolski'nin eline çarpıyor. Podolski'nin eline çarpan topla gol olmuş bile olsa bu 3 puana ihtiyacımız vardı. 




<< Önceki Haber Galatasaray maçına damga vuran pozisyon! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER