Galatasaray resmen dağılmış durumda

Son dört haftada üçüncü yenilgisini alan Galatasaray resmen dağılmış durumda.

Galatasaray resmen dağılmış durumda


Trabzonspor ve M.Başakşehir yenilgileri ile beraber Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'e eleştiriler artarken, Fenerbahçe karşısında sergilenen pasif futbol Hollandalı hocayı topun ağzına getirdi.

SELÇUK VE AKMAN KAVGASI YATIŞTIRILAMADI
Riekerink'in pasif tutumuyla birlikte, derbide kaptan Selçuk İnan'ı yedek soyundurması ve oyuna almaması ile birlikte artçı sarsıntıları da tetiklemiş oldu. Bu durum Kaptan Selçuk İnan ile yardımcı antrenör Ayhan Akman arasında yeni bir tartışma doğururken Florya Metin Oktay Tesisleri'nde de gerginlik sürdü. Yardımcı antrenör Ayhan Akman ile Selçuk İnan arasındaki krizi yönetici Levent Nazifoğlu ve Başkan'ın kardeşi Mehmet Özbek de tam olarak yatıştıramadı. Derbide forma giyemeyen Selçuk bugünkü antrenmana çıkmadı.

"DOKUZ AYDIR PARA ALMIYORUZ"
Suçlama ve eleştiriler futbolculara yönelince bazı oyuncuların yöneticilere "Dokuz aydır para alamıyoruz" diye serzenişte bulundukları öğrenildi. Bunun üzerine Başkan Dursun Özbek, tüm futbolculara kırgın olmasına rağmen apar-topar Florya'ya gitti. Başkan'ın yılbaşından önce tüm alacaklarının ödeneceğine dair söz verdiği öğrenildi.

RİEKERİNK NE OLACAK?
Galatasaray'da futbolcuların aralarında ve yöneticilerle yaşadıkları gerginliğin yanı sıra,Teknik Direktör Riekerink'in yetersizliği her an tartışılır duruma geldi. Yöneticiler Riekerink hakkında ne yapacağını bilmez halde. Ancak bu hafta Arena'da Bursaspor'a puan kaybedilmesi durumunda Hollandalı teknik adam ile yol ayrılığına gidilmesi kaçınılmaz görünüyor. Riekerink'in görevine son verilmesi halinde ise kim göreve getirilecek o da asıl soru.

Milli Takım patronu Fatih Terim ilk akla gelen isim olsa da, Terim'in Milli Takımı bırakması ve zirveden uzaklaşmış bir takıma dönmesi düşük olasılık olarak görülüyor.

MEHMET ÖZBEK SORUNU
Galatasaray bir çok sorunu bir arada yaşarken Başkan Dursun Özbek'in göreve getirdiği kardeşi Mehmet Özbek'in hiçbir yöneticilik tecrübesi olmamasına rağmen transfer döneminde, Skrtel ve Dembele transferini oğluna sorarak karşı çıkıp engellediği biliniyor. Bu yüzden Galatasaray Skrtel yerine Bursaspor'a 4.5 Milyon Euro vererek Serdar Aziz'i transfer etmişti. Dembele'nin bonservisi elinde olmasına rağmen 2-3 milyon imza parası yüzünden bu futbolcuyu elden kaçırmıştı. 22 yaşındaki Dembele, Celtic formasıyla Şampiyonlar Lig'inde arda goller atıyor.

SIGTHORSSON FİYASKOSU
Galatasaray forvette sıkıntı yaşarken ilk haftalarda Eren Derdiyok'un üst üste attığı gollerle o dönemini atlatmıştı. Ancak ne zaman Eren Derdiyok suskun kaldı, forvet sorunuda tartışılmaya başlandı. Fransa'nın Nantes kulübünden kiralanan Kolbeinn Sigthórsson'un sakatlığının düzeldiği ancak kendisinin sürekli "ağrım var" dilerek oynamadığı bir türlü önlenemiyor.Doktor raporlarına göre Sigthórsson tamamen düzeldi. Durum sadece psikoljik. Bu arada Sarı-Kırmızılı kulübün sağlık heyetinin tranfser döneminde Sigthórsson hakkında daha önce yaşadığı omuz sakatlığı yüzünden yönetime olumsuz rapor verdiği ve transferinin yanlış olacağını bildirdiği öğrenildi. Kulüp doktorların bu raporuna rağmen İzlandalı golcü kiralandı ve henüz bir dakika bile oynamadı.
<< Önceki Haber Galatasaray resmen dağılmış durumda Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER