Galatasaray Schalke deplasmanından eli boş döndü: 2-0

Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. maçında Galatasaray deplasmanda Schalke 04'e 2-0 mağlup oldu.

SHABER3.COM

Veltins Arena'da oynanan mücadelede ev sahibi Schalke'ye galibiyeti getiren golleri 4. dakikada Guido Burgstaller ve 57. dakikada Mark Uth kaydetti.

Bu sonucun ardından Schalke puanını 8'e yükseltirken, Galatasaray 4 puanda kaldı.

Galatasaray grupta bir sonraki maçını 28 Kasım 2018 tarihinden deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak.

SOLA ÇARE LİNNES

Galatasaray'da daha önce Tudor dönemi savunmanın solunda oynayan Norveçli sağ bek Linnes, dün sol bekte şans buldu. Nagatomo'nun yokluğunda Ömer Bayram’ın kötü performansı nedeniyle Terim Norveçli futbolcuyu sola çekti. Mariano da sarı-kırmızılı formayla Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez oynadı. 4 eksikle (Emre Akbaba, Nagatomo, Fernando, Eren Derdiyok) Almanya’ya gelen Galatasaray’da Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan takımda Schalke karşısındaki tek değişiklik Linnes-Ömer Bayram oldu.

BAŞKAN TEK BAŞINA!

Takımla beraber Almanya’ya gelen Başkan Mustafa Cengiz, kampa tek başına girdi. Teknik kadro ve oyuncuların konsantrasyonunu bozmak istemeyen Cengiz, Düsseldorf’ta kalırken Galatasaray Gelsenkirchen’de kamptaydı.

SİNAN'A AİLE DESTEĞİ

Sinan Gümüş’ün Almanya’da yaşayan ailesi ve akrabaları dün Veltins Arena’da tribünde yerlerini aldı.

ASLAN'A MÜTHİŞ DESTEK

Veltins Arena'da mücadeleye gurbetçilerin ilgisi büyük oldu. Galatasaraylı taraftarlar kendilerine ayrılan bölüm dışındaki yerlerden de bilet aldı. 62 bin kişilik statta 10 bine yakın Türk futbolsever tribünlerde yer aldı. Alman ekibi stadın bir çok noktasına Türkçe ve Almanca "Hoş geldiniz" yazılarını koyarak iyi bir misafirperverlik sergiledi..Galatasaraylı taraftarlar maç öncesi Teknik Direktör Fatih Terim'e destek verdiler.
<< Önceki Haber Galatasaray Schalke deplasmanından eli boş döndü: 2-0 Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER