Galatasaray, yeni hocasıyla Fenerbahçe derbisine hazırlanıyor


Galatasaray, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 26. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda sarı kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra takım oyununa geçen futbolcular, ardından ilk olarak pas; daha sonra ise şut çalışması gerçekleştirdi. Devam eden bölümde bire bir hücum ve savunma pozisyonları üzerinde durulan antrenmanın ana kısmında üç takım halinde çift kale maç turnuvası yapıldı. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Bu arada Sabri Sarıoğlu, tedavisinin ardından takımdan ayrı özel program dahilinde bireysel olarak çalışırken Sinan Gümüş'ün tedavisine de devam edildi.

Sarı kırmızılılar, 20 Mart Pazar günü saat 20.00'de konuk edeceği Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarına yarın sabah saat 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray, yeni hocasıyla Fenerbahçe derbisine hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER