Galatasaray Fransız sol bekle anlaştı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 2 2015
Galatasaray, Troyes forması giyen oyuncu ile anlaştı.

Troyes forması giyen ve adı son günlerde Galatasaray ile anılan sol kanat oyuncusu için sarı-kırmızılı takım ve Troyes Kulübü'nün anlaşmaya vardığı ortaya çıktı.
Troyes Teknik Direktörü Jean-Marc Furlan da transferi Fransız basınına yaptığı açıklamayla doğruladı. Jean-Marc Furlan, Carole'nin transferi konusunda ''Her şey çok hızlı gelişti. Carole'nin düşüncesi de İstanbul'a gittiğinde değişti'' ifadelerini kullandı. Ligue 1'e bu sezon yükselen ESTAC Troyes, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile oyuncusu Lionel Carole'nin Galatasaray'a transferi için anlaşma sağlandığını duyurdu.

Galatasaray, Fransız ekibi ile Carole transferinde 1.5 milyon euro karşılığında anlaşırken, Carole'nin menajeri de görüşmeler için İstanbul'da bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımın Carole ile senelik 700 bin euro sabit ücretle 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
Nantes altyapısında yetişen 24 yaşındaki sol bek Lionel Carole, geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 2'de 37 karşılaşmada görev alırken, 5 gol pası verdi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!2.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!3.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!4.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'5.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı
6.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı7.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı8.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!9.Cem Küçük Erdoğan'ın arkasından iş çevirmiş: 'Büyük fırsat, Ekrem Bey kaçırmasın'10.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







