Galatasaray Fransız sol bekle anlaştı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 2 2015
Paylaş
X Post
Galatasaray, Troyes forması giyen oyuncu ile anlaştı.

Troyes forması giyen ve adı son günlerde Galatasaray ile anılan sol kanat oyuncusu için sarı-kırmızılı takım ve Troyes Kulübü'nün anlaşmaya vardığı ortaya çıktı.
Troyes Teknik Direktörü Jean-Marc Furlan da transferi Fransız basınına yaptığı açıklamayla doğruladı. Jean-Marc Furlan, Carole'nin transferi konusunda ''Her şey çok hızlı gelişti. Carole'nin düşüncesi de İstanbul'a gittiğinde değişti'' ifadelerini kullandı. Ligue 1'e bu sezon yükselen ESTAC Troyes, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile oyuncusu Lionel Carole'nin Galatasaray'a transferi için anlaşma sağlandığını duyurdu.

Galatasaray, Fransız ekibi ile Carole transferinde 1.5 milyon euro karşılığında anlaşırken, Carole'nin menajeri de görüşmeler için İstanbul'da bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımın Carole ile senelik 700 bin euro sabit ücretle 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
Nantes altyapısında yetişen 24 yaşındaki sol bek Lionel Carole, geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 2'de 37 karşılaşmada görev alırken, 5 gol pası verdi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Futbolda şike: Eski kulüp yöneticisi hakkında tutuklama talebi2.İşte Türkiye'nin NATO Zirvesi hak ihlalleri raporu: 668 kişi gözaltına alındı, 179 kişi tutuklandı3.Şimşek bütçedeki iyileşmeye dikkat çekti, pazardaki fiyatlar tartışmaya yolaçtı4.İmralı’da yeni görüşme: Heyet 5 saatlik temasın ardından döndü5.15 Temmuz soruşturmalarına hukuk eleştirisi: Özgenç’ten sert değerlendirme

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN

KADİR GÜRCAN

ARİF ASALIOĞLU
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Futbolda şike: Eski kulüp yöneticisi hakkında tutu...

İşte Türkiye'nin NATO Zirvesi hak ihlalleri raporu...

Şimşek bütçedeki iyileşmeye dikkat çekti, pazardak...

İmralı’da yeni görüşme: Heyet 5 saatlik temasın ar...

15 Temmuz soruşturmalarına hukuk eleştirisi: Özgen...







