Galatasaray'da Drogba sürprizi

İstanbul'a gelen Drogba, sarı-kırmızılı takımın antrenmanını ziyaret etti.

Galatasaray'da Drogba sürprizi

Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlamak için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmana çıkan Galatasaray takımına, eski oyuncusu Didier Drogba sürpriz yaptı.

 Sarı-kırmızılı ekipte 1,5 sezon forma giydikten sonra, İngiliz ekibi Chelsea'nin kadrosuna tekrar dahil olan Fildişi Sahilli oyuncu, ailesiyle birlikte tatil için İstanbul'a gelir gelmez, soluğu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde aldı.

Antrenman öncesi sahaya inen ve Galatasaraylı futbolcularla tek tek sarılarak selamlaşan Drogba'nın, Wesley Sneijder ve Selçuk İnan'la olan diyaloğu dikkati çekti.

Didier Drogba, ziyaret sırasında GSTV'ye yaptığı açıklamada, İstanbul'da olmaktan ve yeniden Galatasaray tesislerinde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bu takımın şampiyonluk hedefi var. Bunun için de hepimiz onlara destek vermeliyiz. Şampiyon olduğumuzda ise kutlamalara da gelmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

 İngiltere Premier Lig'de Chelsea'yle de şampiyonluk yarışı verdiğini hatırlatan Drogba, Arsenal, Manchester United ve Manchester City gibi önemli rakiplerle rekabet içinde olduklarını vurgulayarak, "Umarım orada da şampiyon oluruz" değerlendirmesinde bulundu.
<< Önceki Haber Galatasaray'da Drogba sürprizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER