Galatasaray'da kötü seri devam ediyor
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 30 2015
Paylaş
X Post
Astana takımıyla 2-2 berabere kalan Galatasaray, "Devler Ligi"ndeki son 10 maçında galibiyet alamadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. haftasında Kazakistan'ın Astana takımıyla 2-2 berabere kalan Galatasaray, "Devler Ligi"ndeki son 10 maçında galibiyet alamadı.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon grubun ilk maçında İspanya'nın Atletico Madrid takımına 2-0 yenilen sarı-kırmızılılar, 2. haftada Astana takımına konuk oldu.
Müsabaka öncesinde grubun zayıf ekibi olarak değerlendirilen Astana karşısında Bilal Kısa'nın 31. dakikada attığı golle öne geçen "Cim Bom", 77. dakikada Hakan Balta'nın kendi kalesine attığı golle üstünlüğünü kaybetti. Astana takımı kalecisi Eric'in 86. dakikada kendi filelerine gönderdiği topla yeniden öne geçen sarı-kırmızılılar, skor avantajını 3 dakika koruyabildi. Karşılaşmanın 89. dakikasında Carole topu çıkarmak isterken kendi filelerine göndermesiyle Astana yeniden beraberliği yakaladı ve maç 2-2 sona erdi.
10 maçtır kazanamıyor
Astana maçına kadar UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 9 maçı kazanamayarak, kötü bir seriye imza atan sarı-kırmızılılar, Kazakistan'da da bu şanssızlığını kıramadı.
"Devler Ligi"ndeki son zaferini, 2013-2014 sezonu B Grubu'ndaki son maçında Juventus'u İstanbul'da 1-0 yenerek elde eden "Cim Bom", kendisini son 16 takım arasına taşıyan bu galibiyetin ardından çıktığı 10 Şampiyonlar Ligi maçından 7'sini kaybedip, 3'ünde berabere kaldı.
Juventus maçının ardından son 16 turunda Chelsea ile İstanbul'da 1-1 berabere kalıp, rövanşı 2-0 kaybeden Galatasaray, organizasyona veda etti. Sarı-kırmızılı takım, 2014-2015 sezonundaki 6 grup maçını ise 5 yenilgi ve 1 beraberlikle tamamladı.
Bu sezon grupta ilk maçında Atletico Madrid'e sahasında 2-0 yenilen Galatasaray, deplasmanda da Astana ile 2-2 berabere kaldı.
Deplasmanda 9 maçtır kazanamıyor
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 9 maçtır deplasman galibiyeti
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Antidepresan ülkesi: İlaç kullanımı 70 milyonun üzerinde2.Putin: BRICS yükseliyor; Batı'nın ticaret kuralları değişiyor3.Uluslararası Uzay İstasyonu’nda hava kaçağı alarmı: Astronotlar kapsüle sığındı4.Rusya ve Ukrayna '185'e 185' esir değişimi gerçekleştirdi5.Trump'tan İran açıklaması: Süreci anlaşmayla ya da sert yöntemlerle yakında sonlandıracağız
6.Komplolar, aşk mektupları ve şifalı reçeteler: Yapay zekanın çözdüğü Ortaçağ sırları7.Bahçeli’den Koç’a soruşturmaya tepki8.Norveç Millî Takımı, Viking kostümleriyle Dünya Kupası pozu verdi9.Dünya Onların Olsun10.'Kürt kadın fıkrası' tepki çekmişti: İş insanı Rahmi Koç hakkında soruşturma başlatıldı

TÜRKMEN TERZİ

HARUN TOKAK

ORHAN KESKİN

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Antidepresan ülkesi: İlaç kullanımı 70 milyonun üz...

Putin: BRICS yükseliyor; Batı'nın ticaret kurallar...

Uluslararası Uzay İstasyonu’nda hava kaçağı alarmı...

Rusya ve Ukrayna '185'e 185' esir değişimi gerçekl...

Trump'tan İran açıklaması: Süreci anlaşmayla ya da...







