Galatasaray'da Onyekuru şoku
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 2 2020
Galatasaray'da kiralık sözleşmesi 30 Haziran itibariyle sona eren Henry Onyekuru'nun bonservisini elinde bulunduran Monaco'ya döneceği belirtilirken bu durumun gerçekleşmesi sonucunda ise ligin kalan maçlarında forma giyememe ihtimali söz konusu.
Galatasaray'ın devre arasında Monaco'dan kiraladığı Henry Onyekuru'nun 30 Haziran itibariyle kiralık sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle bonservisini elinde bulunduran Monaco'ya döneceği aktarıldı.
Nijerya basınından todayng'nin haberine göre Onyekuru, kiralık sözleşmesinin bitmesi sonrası Monaco'ya dönüyor. Jardim döneminde istediği şansları alamayan oyuncu için yeni teknik direktör Robert Moreno'nun son derece heyecanlı olduğu belirtiliyor. Onyekuru'yu kadrosunda görmek isteyen Moreno'nun da talebiyle Monaco'nun oyuncuyu geri çağırdığı aktarıldı. Onyekuru'nun Fransız ekibinin sezon öncesi kampına katılması bekleniyor.Nijeryalı oyuncunun Monaco'ya dönüşü halinde ligin kalan maçlarında forma giyememe ihtimali bulunuyor.
Galatasaray görüşmelere başladı
DHA'nın haberine göre Galatasaray, oyuncunun sezonun kalanında forma giymesi için Monaco ile görüşmeleri başlattı. İki kulüp arasında anlaşma sağlanması halinde, Onyekuru ligin son 5 maçında sarı kırmızılı formayı giyecek.
"FIFA'nın kararı bağlayıcı değil, tavsiye karar"
Spor Hukukçusu Ersin Hamarat konuyla ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) verdiği demeçte, FIFA'nın COVID-19 sürecinde sözleşmelerle ilgili açıkladığı kararın bağlayıcı olmadığını ve bir tavsiye olduğunu dile getirirken, şu ifadeleri kullandı: "FIFA tarafından COVID-19 ile ilgili çıkan karar bağlayıcı değil, tavsiye. Kiralık sözleşmesi biten sporcularda, iki takım arasında yeni bir sözleşme yapılmadığı sürece, asıl kulübün oyuncuyu çağırma hakkı var. Galatasaray ile Monaco arasında bu 1 aylık süreç için yeni bir anlaşma yapılmalı. Burada asıl soru, 1 aylık ücreti kim vereceği."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...5.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı
6.'Kemal Gülen ile Yoldayız' yeni bölümüyle yayında: Kaçırmayın!7.Putin'in seçim çağrısı Zelensky'i kızdırdı: 'Ona kalmadı'8.Duygulara köprü kurmak9.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'10.İsrailliler Netanyahu hükümetini protesto etti: 'İsrail tarihinin en kötüsü’

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa G...

Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Öze...

17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati...

Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifade...

AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürü...


