Galatasaray'da Podolski krizi

Ligin son maçında sakatlanan Podolski'nin dinlenmek ve tedavi olmak yerine tatil için Dubai'nin yolunu tutması sıkıntıya yol açtı. Alman oyuncunun bu davranışının teknik heyet tarafından sorgulandığı ileri sürüldü.

Galatasaray'da Podolski krizi


Milliyet'İn haberine göre, Galatasaray’da devre arasına sakat giren Lukas Podolski’nin ikinci yarı hazırlıkları için İstanbul’a döndükten sonra tekrar Almanya’nın yolunu tutması kafa karıştırırken, Alman futbolcunun durumuyla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Buna göre Podolski, Köln’de 10 yaşından beri kendisiyle ilgilenen doktoruna gitti. Alman yıldız ayrıca Münih’te de ünlü doktor Müller Wohlfahrt’a görünecek.

Podolski’nin sol ayak bileğindeki sorunun çok eskilere dayandığı ve bunun kas problemine yol açtığı belirlendi. Ağrılarının nedeninin ise ayak bileğinde kronik hale gelen bu sorundan kaynaklandığı öğrenildi.

Arsenal’de de benzer sorunlar yaşayan Podolski’nin tedavi için ülkesine gitmesinin rutin bir durum haline geldiği İngilizler tarafından da teyit edildi.

Ancak Podolski’nin ilk yarının son haftası oynanan Kayseri maçında sakatlanıp sahayı terk etmesine rağmen devre arasını iyi geçirmemesi ise diğer bir detay.
<< Önceki Haber Galatasaray'da Podolski krizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER