Galatasaray'da Torku Konyaspor hazırlıkları sürüyor

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında kendi sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Galatasaray'da Torku Konyaspor hazırlıkları sürüyor

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde öğle saatlerinde başlayan antrenmanın ilk yarım saati basın mensuplarına açık tutuldu.

Sarı kırmızılı futbolcular bu süre içinde dayanıklılık ve çabukluk koşuları yaptı. Koşularda futbolcuların oldukça istekli ve neşeli oldukları gözlerden kaçmadı. Teknik Direktör Denizli de futbolcularını motive etmek için zaman zaman onlara uyarılarda bulundu.

Bu arada dünkü antrenmanın bir bölümünde takımla çalışmalara başlayan Galatasaray'ın golcü futbolcularından Lukas Podolski de bugünkü çalışmanın tamamında yer aldı. Podolski, en son ligin 17. haftasında Kayserispor'a karşı forma giymişti. Semih Kaya, Jason Denayer ve Hamit Altıntop ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

BURAK YILMAZ, HAYRANIYLA BULUŞTU

Öte yandan Burak Yılmaz hayranı 11 yaşındaki kas hastası Yiğit Emir Özen de ailesiyle birlikte antrenmanı takip etti. Çalışma öncesinde Mustafa Denizli, Burak Yılmaz ile diğer futbolcular, küçük futbol severin yanına gelerek onunla hatıra fotoğrafı çektirdi. Burak Yılmaz, daha sonra küçük hayranına imzalı formasını gönderdi.

Sarı kırmızılılar, 6 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da konuk edecekleri Torku Konyaspor maçının hazırlıkklarına yarın yapacakları çalışmayla devam edecekler.
<< Önceki Haber Galatasaray'da Torku Konyaspor hazırlıkları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER