Galatasaray'da yeni kriz

Galatasaraylı yöneticilerin sezon başından bu yana uygulanan maç öncesi toplantılardan ciddi rahatsızlık duyduğu öğrenildi.

Galatasaray'da yeni kriz

Galatasaray’da idarecilerin basın tarafından sert eleştirilebilen ve her türlü soruya da muhatap kalabilen Riekerink’in futbolcuların gözünde de değersiz hale gelebileceği kaygısını taşıdığı, “Gazeteciyi gören futbolcu hocasına ne yapmaz ki!” düşüncesini taşıdığı bildirildi.

Galatasaray’da bu sezon lig maçları öncesi formata sokulan ve teknik direktör ile bir futbolcunun katıldığı basın toplantıları tehlikeye girdi. Nedeninin ise yöneltilen sorular ile yaşanan diyaloglar olduğu öğrenildi.

Son olarak önceki gün Selçuk İnan ve ardından Jan Olde Riekerink, basın mensuplarının karşısına çıkarak hem Bursaspor maçıyla ilgili düşüncelerini dile getirmiş hem de gündeme dair konulara açıklık getirmişlerdi. Ancak özellikle Riekerink’in, basın toplantısında gelen sorular karşısında gerilmesi güne damgasını vurmuştu.

Her iki toplantıyı gözden geçiren idarecilerin çıkan fotoğraftan çok rahatsız oldukları, bu yüzden yeni sezonla beraber hayata geçirilen ve Şampiyonlar Ligi’ndeki maç öncesi organizasyonlara benzeyen toplantıların yapılmasına sıcak bakmadıkları belirtildi.
<< Önceki Haber Galatasaray'da yeni kriz Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER