Galatasaray'da yeni sorun

Galatasaray bir yığın soruna bir yenisini daha ekledi. 10 yıldır Florya'da futbol şubesinde görev yapan ve son bir yılda da Sportif Direktör olarak görev yapan Cenk Ergün, Mustafa Denizli'nin muhalefeti üzerine Florya Metin Oktay Tesisleri'nden, Türk Telekom Arena'daki kulüp binasına taşındı.

Galatasaray'da yeni sorun

Cenk Ergün ile ilgili bu gelişmeye yönetim kurulu genel sekreteri Fatih İşbecer, "Bu bir tenzili rütbe değildir. Kulübün UEFA ilişkileri yoğunlaştı bu dönemde. Cenk Ergün'ün kulüp binasına ve Sportif A.Ş'ye yakın olması gerektiği için Türk Telekom Arena'da ayrı bir ofis açıldı. Gerektiğinde Florya'ya gidecek yine işleri yürütecektir" açıklamasında bulundu.

Bu arada Cenk Ergün'ün Florya'dan ayrılmasının sıcak bir gelişme olmadığı ve uzun süredir çoğunlukla Arena'daki kulüp binasında görevini sürdürdüğü öğrenildi.

Ancak bu gelişmeye neden olan asıl olayın, Cenk Ergün'ün daha önce "UEFA bizi 1 yıl Avrupa'dan men edebilir" şeklinde açıklama yapmasının teknik direktör Mustafa Denizli'yi çok kızdırmasına neden olduğu şeklinde. Mustafa Denizli'nin bu yüzden şu an Türkiye Futbol Federasyonu'nda görev yapan Tuncay Yanık'ın Galatasaray'da görev yapmasını ve başkan Dursun Özbek'den Yanık'ın transferi için girişimde bulunulmasını istediği öğrenildi. Ancak Denizli'nin görevinin uzun sürmeyeceğini tahmin eden Tuncay Yanık'ın bu görevi kabul etmediği de sızan bilgiler arasında.

<< Önceki Haber Galatasaray'da yeni sorun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER