Galatasaray'dan bomba Saray açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na yapılan ziyaret için, "Ankara'dan haber geldi takımı al gel. Ama ziyaret sonrası hala yolumuz yok ve metroda çalışmıyor." dedi.

Duygun Yarsuvat yine şaşırttı!

Başkan Yarsuvat, Türk Telekom Arena Stadı'nda basın mensupları ile bir araya geldiği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 
Bir basın mensubunun 'Sayın Yarsuvat, Saray'a yaptığınız ziyaret sonrası çok eleştirildiniz. Bu ziyaret sonrası Galatasaray'da çok şey değişecek dediniz. Peki neler değişti?' sorusuna Yarsuvat, şöyle cevap verdi:

"Saray ziyaretini ben yapmadım. Ben sadece Kulüpler Birliği ile birlikte 18 kulübün başkanları ile birlikte gittim. Abdurrahim Albayrak'ı haksız şekilde harcadılar. Çünkü Abdurrahim, Gençlerbirliği maçı için gitmişti. Ödül töreninde yönetim kurulunu temsilen gitti. Ankara'dan 'takımı al, gel' diye talep geldi. Saat dörtte gelin dediler, 'Hayır, olmaz maçımız var' dedik. O zaman öğle gelin dediler. O görüşmeden sonra iyi ilişkilerimiz oldu fakat hala yolumuz yok, hala metro çalışmıyor. Bir değişiklik olmamış. Olacağını tahmin ettik ama olmadı."


SAMANYOLUHABER
<< Önceki Haber Galatasaray'dan bomba Saray açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER