Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi'ne 'farklı' veda
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Kasım 7 2019
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon geride kalan 3 maçında sadece 1 puan almayı başaran Galatasaray, İspanya'da Real Madrid'in konuğu oldu. Sahadan 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılan Sarı Kırmızılılar, bu sonuçla Devler Liginde tur atlama imkanını da kaybetmiş oldu.
Galatasaray, Real Madrid önünde ilk dakikalarda sahadan silindi. 4. ve 7. dakikalarda Rodrygo, 14. dakikada Ramos, 45. dakikada Benzema Madrid'e farklı üstünlüğü getirdi.
81'de Benzema skoru 5-0 yaptı.
Rodrygo maçın sonucunu 90 artı 3’te belirledi: 6-0.
MAÇTAN NOTLAR
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında deplasmanda Real Madrid ile karşılaşan Galatasaray, İstanbul'daki ilk maça göre ilk 11'de 2 değişiklik yaptı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid karşısında Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Seri, Feghouli, Babel, Andone ilk 11'ini sahaya sürdü.
A Grubu'nda İstanbul'da 22 Ekim'de oynanan ve Real Madrid'in 1-0 kazandığı maça göre kadrosunda iki futbolcusunu değiştiren Terim, Donk ve Belhanda'yı yedeğe alarak yerlerine Lemina ve Feghouli'yi ilk 11'de kullandı.
Terim, ligde son oynanan Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de fırsat verdiği Emre Mor ve Ömer Bayram'ı yedek kulübesine çekti. Sarı-kırmızılılarda Çaykur Rizespor maçında görev yapan oyunculardan Şener Özbayraklı sakatlığı nedeniyle, Ahmet Çalık ise UEFA listesinde olmadığı için karşılaşmanın kadrosunda yer almadı.
Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane ise İstanbul'da maça başladığı kadroda değişiklik yapmayarak, Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Casemiro, Valverde, Rodrygo, Hazard ve Benzema ilk 11'iyle sahaya çıktı.
Zidane, Real Betis ile 0-0 berabere kaldıkları son lig maçına göre ilk 11'de iki oyuncu değiştirerek, defansta Mendy ve orta sahada Modric'i yedeğe aldı.
Öte yandan Santiago Bernabeu Stadı'ndaki maç
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!3.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi4.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'5.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!
6.BİM Bank geliyor: Süreç resmen başladı7.Zelenski 20 maddelik barış planını kamuoyuna ilk kez açıkladı8.Mahkeme salonunu birbirene katmışlardı: Daltonlar'ın cezası belli oldu!9.Rusya cephesinden ilk açıklama: Rus İHA'larının Türkiye'de ne işi var?10.Milyon dolarlar havada uçuşuyor: Rezan Epözdemir’in MASAK raporundan kimler kimler çıktı?

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamik...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...


