Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye büyük çalım

Ga­la­ta­sa­ray, Fenerbahçe'nin uzun zamandır anlaşmak için zemin aradığı yıldız ile el sıkışmak üzere.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye büyük çalım

Bur­sas­po­r’­un, söz­leş­me ge­re­ği  Fer­nan­da­o’­yu 5 mil­yon eu­ro’­luk üc­re­ti öde­ye­rek al­ma hak­kı do­lu­yor. 31 Ma­yı­s’­a ka­dar bu pa­ra öden­mez­se, oyun­cu­nun hak­la­rı ta­ma­miy­le ye­ni­den Bre­zil­ya eki­bi At­le­ti­co Pa­ra­na­en­se­’ye ge­çe­cek.

Bu ara­da Ga­la­ta­sa­ray da sam­ba­cı için ta­kip­te. Fe­ner­bah­çe­’nin bu oyun­cu­ya da­ir is­te­ği ise kı­rıl­dı. Sco­ut eki­-bi­nin “Şam­pi­yon­lar Li­gi­’n­de bi­ze yet­mez” gö­rü­şü son­ra­sı Fer­nan­da­o me­se­le­si so­ğu­ma­ya bı­ra­kıl­dı. Fe­ner­bah­çe tam ola­rak vaz­geç­me­di an­cak şart­la­rı zor­la­ma­ya da pek ni­yet­li de­ğil.

LİMİT 5 MİLYON EURO

İş­te bu iki ge­liş­me, Ga­la­ta­sa­ra­y’­ın eli­ni güç­len­di­ri­yor. Oyun­cu­nun, Sa­rı-Kır­mı­zı­lı for­ma­yı giy­me­ye dö­nük is­te­ği­ni de öğ­re­nen Ga­la­ta­sa­ray, 31 Ma­yı­s’­ı bek­li­yor. Dur­sun Öz­be­k’­in baş­kan se­çil­me­si ha­lin­de, se­zon so­nu ha­re­ke­te ge­çe­ce­ği be­lir­til­di. Bur­sas­por bu pa­ra­yı öde­ye­mez­se, Ga­la­ta­sa­ray, Pa­ra­na­en­se ile gö­rü­şe­cek. An­cak Cim­bom, Fer­nan­da­o için 5 mil­yon eu­ro­’ya çık­ma­ya ni­yet­li de­ğil. Ge­re­kir­se sa­tın al­ma op­si­yon­lu ki­ra­la­ma yön­te­mi de­ne­ne­cek.

BUGÜN GAZETESİ
<< Önceki Haber Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye büyük çalım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER