Cimbom sonunu getiremedi

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, Devler Ligi'nde çıktığı 100. maçta Astana ile 2-2 berabere kaldı. Galatasaray'ın yediği 2 gol de Hakan Balta ve Carole'in kendi kalesine attığı gollerden geşdi.

Cimbom sonunu getiremedi

Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında Astana ile Galatasaray,  Kazakistan'ın Astana şehrinde karşılaştı. 
Bilal Kısa'nın 31. dakikada attığı golle Galatasaray, 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 77. dakikada Hakan Balta'nın kendi kalesine attığı golle maça denge geldi. 86. dakikada Sinan Gümüş'ün golüyle cim-bom 2-1 öne geçti. Lionel Carole, 88. dakikada kendi kalesine attığı golle skoru 2-2'ye getirdi.


Maçtan Önemli Dakikalar

89' GOL !! Astana Canas'ın attığı gol ile durumu 2-2 yapıyor. 86' GOL !!!!! Galatasaray Sinan Gümüş'ün attığı gol ile 2-1 öne geçiyor. 84' Astana atağında Junior Kabananga ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya şutunu vurdu ama top yan ağlarda kaldı. 83' Astana'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Foxi Kethevoama, Giren oyuncu 11 numarayla Muzhikov 82' Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 5 numarayla Bilal Giren oyuncu 18 numarayla Sinan Gümüş 77' GOL !! Astana Hakan Balta'nın kendi kalesine attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.
66' Astana atağında Foxi ceza sahası içine gelen topa bomboş pozisyonda gelişine vurdu ama top auta çıktı. 65' Astana atağında Junior Kabananga ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top kaleci Muslera'da kaldı. 64' Astana atağında Foxi sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Baurzhan Dzholchiyev kale önünde gelişine vurdu ama top auta çıktı. 63' Galatasaray atağında Denayer sağ kanattan ceza sahası içine pasını verdi ama savunma topu uzaklaştırdı. 50' Galatasaray atağında Carole sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Umut ön direkte kaleye vurdu ama top kaleci Eric'de kaldı. 48' Galatasaray atağında Denayer sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Eric'de kaldı. 41' Galatasaray'da Selçuk İnan topa elle dokunduğu için Sarı Kart gördü.
30'  GOL !!!!! Galatasaray Bilal'in attığı gol ile 1-0 öne geçiyor. 13'  Astana atağında Georgi Zhukov ceza sahası önünden kaleye yerden sert vurdu ama top kaleci Muslera'da kaldı.
12'  Astana atağında Junior Kabananga ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.
11'  Galatasaray atağında Sneijder ceza sahası içinde sol çaprazdan uzak köşeye sert vurdu ama top auta çıktı.
4'  Galatasaray atağında Sneijder ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ve kaleci Eric son anda topu kornere çeldi.
3'  Galatasaray atağında Hakan Balta ceza sahası içine uzun oynadı ama top kalecide kaldı.


GALATASARAY: Muslera, Denayer, Semih, Hakan, Carole, Selçuk, Bilal, Yasin, Sneijder, Podolski, Umut
<< Önceki Haber Cimbom sonunu getiremedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER