Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu

Galatasaray Çaykur Rizespor maçına saatler kala Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu. Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ile bu akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda rövanş mücadelesi oynanacak.

Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ile bu akşam Türkiye Kupası'nda heyecan seviyesi yüksek bir mücadele oynanacak. Galatasaray Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-1'lik skorla mağlup etmiş ve evine avantajlı dönmüştü.


İŞTE GALATASARAY İLK 11'İ

Muslera, Denayer, Semih, Hakan, Carole, Donk, Selçuk, Sabri, Emre, Yasin, Podolski

Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında bu akşam Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Rize'de yapılan ilk maçta rakibini 3-1 yenerek önemli bir avantaj elde eden sarı-kırmızılı ekip, final biletini alabilmek için bu akşam taraftarı önünde sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılı ekip, ilk maçı 3-1 kazandığı Ziraat Türkiye Kupası yarı finalin rövanşında bu akşam Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Galatasaray'da Bilal Kısa, Sneijder ve Chedjou'nun sakatlıkları bulunuyor. 

Sarı-kırmızılı ekipte, Çaykur Rizespor maçı öncesi Bilal Kısa, Wesley Sneijder ve Aurelien Chedjou'nun tedavileri sürüyor. Henüz takımla antrenmanlara çıkmayan üç oyuncunun, bu akşam sahada olması beklenmiyor. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilecek karşılaşma, saat 20.45'te başlayacak.


KAYNAK: HÜRRİYET
<< Önceki Haber Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER