Galatasaray'ın maçı yarıda kaldı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cumartesi, Temmuz 25 2015
Paylaş
X Post
Avusturya kampındaki hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın, İtalya'nın Udinese takımı ile oynadığı hazırlık maçı, sarı kırmızılı taraftarların sahaya attığı meşaleler ve patlayıcı maddeler nedeniyle iptal oldu.

Avusturya kampındaki hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın, İtalya'nın Udinese takımı ile oynadığı hazırlık maçı, sarı kırmızılı taraftarların sahaya attığı meşaleler ve patlayıcı maddeler nedeniyle iptal oldu.
Klangenfurt kentindeki Sportpark Stadı'nda yapılan maçta Galatasaray'ın koruduğu kalenin arkasındaki tribünde yer alan bir grup Sarı-kırmızılı taraftar, ilk dakikalarda sahaya patlayıcı maddeler attı. Bazı futbolcular, taraftarların yanına giderek uyarıda bulunurken, statta uyarı anonsu da yapıldı.
Karşılaşmanın 35. dakikasında da meşaleler ve patlayıcı maddeler atılmaya başlandı.
Bunun üzerine Avusturyalı hakem Thomas Wieser, oyunu durdurdu ve yardımcılarını yanına çağırdı. Statta bir kez daha uyarı anonsu yapılırken, hakem üçlüsü soyunma odasına gitti. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da oyuncularına işaret yaparak takımını maçtan çekti ve oyuncuları soyunma odasına götürdü.
Bu arada stadın diğer bölümlerindeki taraftarlar, taşkınlık yapan taraftarlara tepki gösterdi.
HAMZAOĞLU: BU NASIL ÖZGÜRLÜK?
Yarıda kalan karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu yaşananlara tepki gösterdi. Hamzaoğlu, "Sezona hazırlanmak ve yurt dışındaki Galatasaray taraftarı ile bütünleşmek için buraya geldik. Takım için önemli bir maçtı ama yarıda kaldı. Üzüldüğüm şey, Galatasaray'ın ismini bu şekilde zarara sokmak Galatasaray taraftarına yakışmıyor. En çok üzüldüğüm şey, kilometrelerce uzaktan Almanya ve diğer ülkelerden gelen aileler sefillik çekip geliyor. Onlar aynı yolu bu şekilde geri dönecek. Buna kimin hakkı var? Özgürlük de, ben seni rahatsız ediyorsam bu nasıl özgürlük?" dedi. Bunu
Nasıl bu karar alındı?
Genç teknik adam açıklamalarının devamında yaşananlara adeta isyan etti;
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sivil Toplumun Sesi: Özgür Medya2.TEMU geri döndü! Ama şartlı!3.Adalet Bakanlığı'da herşey sil baştan: Akın Gürlek yetki alanlarını değiştirdi! Cezaevi ziyaretleri zorlaşacak mı?4.Sivil Toplumun Sesi: Özgür Medya5.Arkasında ne var? Merkez'in rezevrleri sert düştü!
6.‘Yenidoğan Çetesi’ davasında gelişme: O sanığın 8 yıl hapsi istendi7.Korkunç gerçek: Türkiye'de bir evin günlük gıda harcaması bin TL'yi aştı!8.Suç örgütü lideri konsolosluk aracı ile yurtdışına kaçırılmış!9.ŞİMDİ SIRA HEPİMİZDE: RESPECT’E DESTEK ZAMANI10.Trump'tan İran'a tehdit: Anlaşma sağlanmazsa 'travmatik' olur!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN
DR. ERGÜN ÇAPAN

KEMAL GÜLEN

SAFVET SENİH











