Galatasaray'ın son sürprizi

Transfer sezonunun kapanmasına saatler kala hareketli dakikalar yaşayan Cimbom, sürpriz yapmayı hedefliyor.

Galatasaray'ın son sürprizi

Galatasaray, Campbell ve Pato için son kozlarını oynuyor. Transfer sezonunun kapanmasına saatler kala hareketli dakikalar yaşayan Cimbom, iki oyuncudan birisini kadrosuna katıp sürpriz yapmayı hedefliyor.

Bu sezon transferde biraz maddi sıkıntılar, biraz da Hamza Hamzaoğlu'nun 'denge' politikası nedeniyle rakiplerinin gerisinde kalan Galatasaray, sürpriz peşinde... Kaleci sıkıntısını Cenk ve stoper açığını ise Denayer ile çözen Aslan, transferin son gününde Burak'a alternatif yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor. Birçok forvetle görüşen Cimbom'un elinde geriye iki aday kaldı: Campbell ve Pato... Sarı-kırmızılı yönetim transfer sezonunun başından bu yana Joel Campbell'i isterken Arsenal ve oyuncuyu bir türlü ikna etmeyi başaramadı. Galatasaray, transferin son gününde 7 milyon euro isteyen Arsenal'i indirime zorlayacak. 

Ayrıca indirim olmazsa kiralık formülünü devreye sokmaya çalışacak. Lukas Podolski'nin de etkisiyle Campbell, Galatasaray'a gelmek için kulüplerin el sıkışmasını bekliyor. Transferin son gününde Alexandre Pato sürprizi de yaşanabilir. Corinthians'ın Galatasaray'ın 5 milyon euro'luk teklifini kabul etmemesine rağmen Brezilyalı golcü için şimdiye kadar 10 milyon euro veren bir takım olmadığı için son gün bir sürpriz yaşanabileceği belirtiliyor. Tottenham'ın da ilgilendiği Pato, "Sao Paulo'daki son maçıma mı çıktım; bilmiyorum" diyerek ayrılık sinyali verdi.
 
Fotomaç
<< Önceki Haber Galatasaray'ın son sürprizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER