Galatasaray'ın son yıldızı İstanbul'da

Galatasaray Kulübü’nün transfer gündeminde bulunan Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer, İstanbul’a geldi.

Galatasaray'ın son yıldızı İstanbul'da

Manchester City’de forma giyen 20 yaşındaki Denayer, menajeriyle İngiltere’den İstanbul’a gelirken, ikiliyi sarı-kırmızılı kulüpten bir yetkilinin karşılamaması dikkati çekti.

Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarına açıklamada bulunan Belçikafutbolcu, Galatasaray’ın bu akşam Spor Toto Süper Lig’de Osmanlıspor ile yapacağı maçı izleyeceğini söyledi. Galatasaray’ın büyük bir kulüp olduğunu ifade eden Denayer, "Burada olmak güzel. Akşamki maçı izlemek istedim" dedi.

'Henüz sonuçlanmadı'

Belçikalı savunma oyuncusu, transfer görüşmelerinin sonuçlanıp sonuçlanmadığı yönündeki soruya, "Henüz sonuçlanmadı" cevabını verdi. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği genç oyuncu, kendisini bekleyen özel araçla havalimanından ayrıldı.

Sarı Kırmızılı kulüp genç stoperi kiralayarak savunmasını güçlendirmeyi amaçlıyor ve bonservis ücreti ödemeden yüksek maliyetten kaçınmış olacak. Jason Denayer'in transferinin henüz tam olarak bitmediği ancak Belçika Milli Takımı'nın da formasını giyen genç  oyuncunun İstanbul'a gelmesinin bu transferin gerçekleşme olasılığının arttığını gösteriyor. 

Geçen sezon Celtic'te kiralık olarak toplam 44 maçta forma giyen Jason Denayer'e Galatasaray'ın dışında Marsilya, Fiorentina, Bayer Leverkusen, Sunderland gibi kulüplerin talip olduğu bildirildi. Manchester City ise forma şansı bulamayan genç oyuncuyu Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir kulübe kiralayarak tecrübe kazanmasını planlıyor. 

DHA





<< Önceki Haber Galatasaray'ın son yıldızı İstanbul'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER