Galatasaray'ın transferi yola çıktı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Temmuz 28 2015
Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı İspanyol futbolcu Jose Rodriguez, transferi tamamlamak için İstanbul'a geliyor.

Galatasaray, geçtiğimiz yıl La Liga'da Deportivo forması giyen ancak bonservisi Real Madrid'de bulunan Jose Rodriguez'i İstanbul'a getiriyor.
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve scout ekibinin izleyip beğendiği 20 yaşındaki futbolcunun, akşam saatlerinde İstanbul'da olması beklenirken, genç oyuncunun sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi.
Jose Rodriguez resmi imzayı atmasının ardından Bilal Kısa, Lionel Carole, Jem Karacan ve Lukas Podolski'nin ardından Sarı-Kırmızılılar'ın 5. transferi olacak.

Melo'nun alternatifi
Orta sahada ve sağ kanatta görev yapabilen Rodriguez, Felipe Melo'nun muhtemel ayrılığı sonrası o bölgeye de alternatif olarak görülüyor.
Real Madrid altyapısından yetişen İspanyol futbolcu, Jose Mourinho döneminde Ajax'a karşı henüz 17 yaşındayken forma giymiş ve Mourinho genç oyuncunun gelecekte büyük bir yıldız olabileceğini söylemişti.
Yıldızlar arasında forma şansı bulmakta zorlanan Jose Rodriguez, geçtiğimiz yılı La Liga ekiplerinden Deportivo'da kiralık olarak geçirmiş ve forma giydiği 25 maçta gösterdiği performansla göz doldurmuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzanan başarı hikayesi Tututanlar'da2.Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY uçağı iniş yapmadan geri döndü3.Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştirileri peş peşe sıraladı4.Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!5.Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmesiyle ilgilenmiyor!

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzan...

Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY ...

Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştiril...

Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!

Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmes...


