Galatasaray'ın transferi yola çıktı

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı İspanyol futbolcu Jose Rodriguez, transferi tamamlamak için İstanbul'a geliyor.

Galatasaray'ın transferi yola çıktı

Galatasaray, geçtiğimiz yıl La Liga'da Deportivo forması giyen ancak bonservisi Real Madrid'de bulunan Jose Rodriguez'i İstanbul'a getiriyor.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve scout ekibinin izleyip beğendiği 20 yaşındaki futbolcunun, akşam saatlerinde İstanbul'da olması beklenirken, genç oyuncunun sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi.

Jose Rodriguez resmi imzayı atmasının ardından Bilal Kısa, Lionel Carole, Jem Karacan ve Lukas Podolski'nin ardından Sarı-Kırmızılılar'ın 5. transferi olacak.



Melo'nun alternatifi

Orta sahada ve sağ kanatta görev yapabilen Rodriguez, Felipe Melo'nun muhtemel ayrılığı sonrası o bölgeye de alternatif olarak görülüyor.

Real Madrid altyapısından yetişen İspanyol futbolcu, Jose Mourinho döneminde Ajax'a karşı henüz 17 yaşındayken forma giymiş ve Mourinho genç oyuncunun gelecekte büyük bir yıldız olabileceğini söylemişti.

Yıldızlar arasında forma şansı bulmakta zorlanan Jose Rodriguez, geçtiğimiz yılı La Liga ekiplerinden Deportivo'da kiralık olarak geçirmiş ve forma giydiği 25 maçta gösterdiği performansla göz doldurmuştu.

<< Önceki Haber Galatasaray'ın transferi yola çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER