Galaxy Note 6 ne zaman geliyor?

Samsung'un Galaxy Note ailesinin yeni üyesi Note 6 bakın ne zaman ve hangi özelliklerle geliyor?

Galaxy Note 5 Tanıtım Videosu

Samsung'un yeni amiral gemileri Galaxy S7 ve S7 Edge henüz çıkmış olsa da, elbette Samsung'un diğer bir beklenen telefonu Note 6'nın heyecanı sürüyor. Note 6 için dedikodular gelmeye çoktan başladı. Bunlar arasında Samsung'un yeni Note'unun Android N işletim sistemiyle geleceğinden bahsedildiği gibi, son gelen bilgi ise Note 6'nın çıkış tarihine yönelik.


TEMMUZ ORTALARINDA TANITILACAK

Samsung'un Note 5'e kadar Eylül ayında Berlin'de düzenlenen IFA Fuarı'nda tanıttığı Note ailesi, Note 5'te fuardan önce, ağustos ayında tanıtılmıştı. Kore'den gelen haberler, Samsung'un Note 6 için de benzer bir politikayı izleyeceğini gösteriyor. Kore web sitesi The Bell'e göre Samsung Galaxy Note 6, temmuz ortasında tanıtılacak.

6 GB RAM, 12 MEGAPİKSEL ARKA KAMERA

Samsung Galaxy Note 6'ya yaklaşık 3 aylık bir süre kaldığını düşünürsek, şimdiden sızan bazı özelliklerin bir nevi kesinlik kazandığını söyleyebiliriz. Note 6'da 6 GB RAM olacağı uzun zamandır konuşuluyor. Öte yandan yine 12 megapiksel arka kamerayla karşımıza çıkacak olan Samsung, Note 6'nın kamerasında gelişmiş imaj kalitesi ve düşük ışık koşulları için hazırlanan Super OIS Plus adında bir teknolojiyi sunacak.


64, 128 ve 256 GB DEPOLAMA ALANI

64, 128 ve 256 GB UFS 2.0 depolama kapasitesine sahip olması beklenen Note 6, böylece UFS 2.0 standardında dünyanın en geniş kapasitesini sunan ilk telefon olacak. Note 6'nın ekranının 5.8 inç boyutunda ve 2560x1440 piksel çözünürlüklü Quad-HD panel olması da bekleniyor.

KAYNAK: HÜRRİYET
<< Önceki Haber Galaxy Note 6 ne zaman geliyor? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER