Garipoğlu'nun mezarında 'poşet' krizi! Karabulut ailesinin avukatı harekete geçti
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Ekim 4 2024
Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasıyla ilgili bir gelişme daha yaşandı. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun mezarından çıkan poşetin incelenmesi için savcılığa başvuruda bulundu.
İstanbul'da 13 yıl önce katledilen Münevver Karabulut'un ailesinin 'Fethi Kabir İşlemi' talebinin kabul edilmesi üzerine katil Cem Garipoğlu'nun mezarı dün açılmıştı. Mezardan çıkarılan ceset tabuta konularak ATK'ya götürülmüştü. Adli tıp raporundan çıkacak sonuç merak edilirken, Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan mezarda bulunan boş poşet için harekete geçti.
Habertürk'te yer alan habere göre; Epözdemir, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçeyle başvurarak mezarın içinde bir düğüm içeren 30x30 cm boyutunda şeffaf naylon poşet üzerinde parmak izi ve DNA’nın incelenmesi gerektiğini belirterek inceleme talebinde bulundu.
KEFEN VE BEZ YOK
'POŞET NASIL VE HANGİ AMAÇLA KONULDU?'
Epözdemir, dilekçesinde şöyle dedi:
Habertürk'te yer alan habere göre; Epözdemir, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçeyle başvurarak mezarın içinde bir düğüm içeren 30x30 cm boyutunda şeffaf naylon poşet üzerinde parmak izi ve DNA’nın incelenmesi gerektiğini belirterek inceleme talebinde bulundu.
Yapılan talepte, mezarda kefen veya herhangi bir bez bulunmadığı ancak bulunan naylon poşetin şüphe oluşturduğu ön görülerek naylon poşete el konularak kim ve kimler tarafından konulduğunun araştırılması istendi.
Epözdemir talebinde “Tutanağın ikinci sayfası ile sabit olduğu üzere, mezarın iki katlı olduğu, mezarın ilk katının bos¸ olduğu, kaldırılan beton tabakalarının altında bir takım kemik örneklerinin olduğu bütün kemiklerinin dağınık yani serbest vaziyette olduğu, kemik bütünlüğünün olmadığı kefen ve cesedi çevreleyen bir bezin bulunmadığı tespit edilmiştir” ifadelerini kullandı.
Epözdemir, dilekçesinde şöyle dedi:
“Hakeza, mezarın içerisinde bir adet düğüm içeren 30x30 cm boyutunda şeffaf naylon poşet görülmüştür. Bir başka anlatımla, ceset bütünlüğü mevcut olmayıp kemikler ve kafatası toprak üstünde mezarın değişik yerlerinde bulunmakta, kefen veya cesedi çevreleyen herhangi bir bez bulunmamakta, buna mukabil olarak her nasılsa 30x30 cm boyutunda şeffaf naylon poşet mezarın içerisinde bulunmaktadır. 30x30 cm boyutunda şeffaf naylon poşetin nasıl, hangi koşullarda ve hangi amaçla mezarın içerisinde bulunduğu tarafımızca anlamlandırılamamaktadır. Mezkur 30x30 cm boyutunda şeffaf naylon poşetin mezarın içerisinde bu
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor2.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı3.Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sırada4.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti5.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Öze...

AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürü...

Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sı...

Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general h...

12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan...


