Garnizon Komutanlığı'ndan gaziler onuruna yemek


Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Gaziler onuruna verilen yemekte gaziler ve aileleri ile yakından ilgilenerek isteklerini dinledi.

Vali Düzgün, 2'nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tümgeneral İsmail Yalçın'ın ev sahipliğinde Gaziler onuruna verilen yemeğe katıldı.
Orduevi'nde düzenlenen yemekte Gaziler ve aileleri ile yakından ilgilenen Vali Düzgün, bazı Gazi ve ailelerinin istek ve sorunlarını dinleyerek, çözüme kavuşturulmasını sağladı. Vali Düzgün, yemekte yaptığı konuşmada, 19 Eylül Gaziler Günü'nün Kurban Bayramı'nın arefesine rastlaması ve bazı ailelerin il dışında bulunması nedeniyle bugün bir araya geldikleri gaziler ve ailelerinin yaptıkları fedakârlıkların her türlü övgünün üzerinde olduğunu söyledi.

2'nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tümgeneral İsmail Yalçın da gaziler ve aileleri ile bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sizlerin derdiyle dertlenmek ve varsa ihtiyaçlarınızı çözmek istiyoruz. Biz her zaman buradayız. İyi ki 'sizler vardınız' diyorum." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Garnizon Komutanlığı'ndan gaziler onuruna yemek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER