Gasp ve hırsızlık zanlısı 7 kişi yakalandı


İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir şahsı darp ederek üzerinde bulunan paraları gasp eden 3 kişi ile Torbalı ilçesinde motosiklet hırsızlığı yapan 4 kişi yakalandı.

Karşıyaka ilçesi 1595 Sokak üzerinde bulunan K.İ. (51), yanında duran araçtan inen şahıslar tarafından darp edilerek üzerinde bulunan 4 bin TL parası gasp edildi. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; yağma olayını gerçekleştirenlerin Ö.Y. (26), O.Y. (26), Y.Ö. (35), M.T. (30) ve H.D. (24) olduğu tespit edildi. Ö.Y., O.Y. ve Y.Ö. yapılan operasyonla yakalandı. M.T. ve H.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam ediyor. Ö.Y., O.Y. ve Y.Ö., 'Geceleyin birden fazla kişiyle birlikte yağma' suçundan çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

MOTOSİKLET HIRSIZLARINA SUÇ ÜSTÜ

Torbalı ilçesinde son zamanlarda meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayları ile ilgili olarak; Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Bir kamyonete çalıntı motosikletler yüklendiği esnada yapılan operasyonla, aracın içerisinde bulunan H.G. (23), R.Ç. (35), A.Ç. (26) ve E.Ç. (32) isimli şahıslar yakalandı. Kamyonette ve şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda toplam 6 adet çalıntı olduğu tespit edilen motosiklet ile 1 adet, motor şasi numarası silinmiş motosiklet ele geçirildi. A.Ç. ve E.Ç., alınan ifadelerinin ardından cumhuriyet savcılığında serbest bırakıldı, H.G. ve R.Ç. isimli şahıslar ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Gasp ve hırsızlık zanlısı 7 kişi yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER