Gazeteci Fatih Yağmur serbest bırakıldı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Kasım 12 2015
17 Aralık yolsuzluk soruşturması ve MİT TIR’ları krizindeki haberleriyle adından söz ettiren Radikal’in eski muhabiri Fatih Yağmur gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

17 Aralık yolsuzluk soruşturması ve MİT TIR’ları krizindeki haberleriyle adından söz ettiren Radikal’in eski muhabiri Fatih Yağmur gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Adana Adliyesi’ne götürülen Yağmur sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgusunun yapılması için Tarsus Adliyesi’ne götürüldü.
Sorgusunun ardından serbest bırakılan Yağmur, “Nöbetçi savcı tarafından az önce serbest bırakıldım. Mit tırlarını durduran savcılara ait görüntüleri yayınladığım için yakalama çıkarılmış” dedi.
‘Valizlerim hazır’
Yağmur bundan 10 gün önce Twitter hesabından yaptığı açıklamada, cezaevi için valizlerinin hazır olduğunu söylemişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi2.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!3.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti4.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı5.İsrail Somaliland'ı tanıdı, Türkiye tepki gösterdi
6.Yenidoğan çetesine tahliye!7.Bırakacak mı? Sadettin Saran'dan başkanlık açıklaması!8.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”9.Erdoğan Hatay'da brandalarla kapatılan inşaatlar için: ‘Şu binaların güzelliklerine bak…’10.İşte o görüntüler: Görüşmeler sürerken Rusya, Ukrayna'yı vurdu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







